Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Η επέλαση των “βαρβάρων” από τα ΑΤΜ της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Η επέλαση των “βαρβάρων” από τα ΑΤΜ της Ξάνθης

Εικόνες που μόνο ντροπή και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν συναντά κανείς σχεδόν μετά από κάθε αργία ή γιορτή στα ΑΤΜ της Ξάνθης ή ακόμη και κατά τις ημέρες μαζικών πληρωμών. 

Πολίτες που φαίνεται πως έχουν εγκαταλείψει προ πολλού (εάν είχαν και ποτέ) την περιβαλλοντική τους συνείδηση επιδίδονται στην ιδιαίτερα άσχημη (τελείως ευγενικά) συνήθεια να εναποθέτουν τα αποκόμματα των τραπεζικών συναλλαγών τους κάτω από τα ΑΤΜ, μέσα στην Ξάνθη. 

Αποτέλεσμα φυσικά αυτής της ιδιαίτερα απαράδεκτης συμπεριφοράς οι εικόνες με δεκάδες χαρτάκια πεταμένα κάτω από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, τα οποία φυσικά περιμένουν κάποιους να τα καθαρίσουν εάν δεν καταλήξουν σε κάποιο φρεάτιο ή τα μεταφέρει ο αέρας σε άλλο σημείο. 

Φυσικά και οι ίδιες οι τράπεζες, βλέποντας πως οι καταναλωτές παρουσιάζονται απρόθυμοι να υιοθετήσουν μια πιο ανθρώπινη συμπεριφορά, θα έπρεπε να συνυπολογίσουν τις αποκρουστικές αυτές εικόνες και να αναζητήσουν τρόπους μείωσης του χαρτιού που καταλήγει απλά πεταμένο μπροστά από τα ΑΤΜ. 

Πρόκειται άλλωστε για εικόνες που δεν τιμούν κανέναν!  

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα