Προχωρούν οι εργασίες στη Νυμφαία - Επίσκεψη Αρμουκανέα

Προχωρούν οι εργασίες στη Νυμφαία - Επίσκεψη Αρμουκανέα

O Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, επισκέφθηκε την Τρίτη τον μεθοριακό σταθμό Νυμφαίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με βουλευτές, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επίσκεψη είχε ως βασικό σκοπό  την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες και με τη συνεργασία όλων των συναρμόδιων, προκειμένου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν τους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test για COVID-19, στο συγκεκριμένο συνοριακό σταθμό, ειδικά εν όψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Αρκουμανέας δήλωσε: «Το άνοιγμα του τουρισμού και των πυλών εισόδου της χώρας γίνεται οργανωμένα και πάντα βάσει του  συνολικού σχεδιασμού. Η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένει προτεραιότητα μας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης: Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο Διοικητής της 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχος Δημήτριος Καμπουρίδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال