Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σώμα μου – Γράφει η Σουζάνα Ριζγκάλα

Κοινοποίηση

Σώμα μου - Γράφει η Σουζάνα Ριζγκάλα


Γράφει η Σουζάνα Ριζγκάλα

Διαιτολόγος on line 

Με Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία σε ενήλικες και παιδιά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987661809

Email: souzanarizgkala@gmail.com

Προφίλ στο Facebook: Σουζάνα Ριζγκάλα Διαιτολόγος

Σώμα μου 

Και σου έχω πει τόσες φορές θέλω να είσαι κομψό, όμορφο, αδύνατο , γιατί δεν με ακούς; Γιατί δεν το κάνεις; 

Θα δείς τι θα σου κάνω! Θα σε τιμωρήσω ,θα σου στερήσω πολλά , έτσι για να μάθεις άλλη φορά να μην με απογοητεύσεις  ,να με κάνεις ρεζίλι ,να με κάνεις να νιώσω τόσο χοντρή/ος , άσχημη/ος ,να νιώσω κατώτερη/ος…

Και αυτό συνεχίστηκε για καιρό , μέχρι που το σώμα δεν άντεξε τις τιμωρίες ,την καταπίεση και επαναστάτησε, ξέσπασε .

Ωραία λοιπόν! Σου δίνω πίσω όσα μου έδινες τόσο καιρό και μην προσπαθήσεις να ζητήσεις από Εμένα κατανόηση  , γιατί εσύ ποτέ σου δεν μου  έδειχνες , δεν με φρόντισες , ακόμα και όταν προσπάθησες να με φροντίζεις σωστά δεν μου έδωσες τον χρόνο που χρειαζόμουν για να επανέλθω, βιαζόσουν !

Σκέφτεσαι συνέχεια το πρότυπο σου , ποτέ εμένα ,τις ανάγκες μου, το σωματότυπο μου, τη ζωή μου ,τις υποχρεώσεις μου .Δεν σκέφτηκες καν πως μπορώ και έτσι να είμαι καλά και φυσικά θέλω και εγώ να γίνω καλύτερα ,να λειτουργώ σωστά , ομαλά ,να είμαι καλά!

Ορίστε τώρα πάρε το μεταβολικό σύνδρομο , πάρε παραπάνω λίπος, πάρε και κάποια αυτοάνοσα, πάρε κακή διάθεση, ημικρανίες και διαταραχή ορμονών, γαστρίτιδα και ευερέθιστο έντερο. Σου δίνω όσα μου έδωσες πίσω !

Σκέψου λίγο αν όχι εμένα , σκέψου εσένα , πόσο χρόνο έχασες από την ζωή σου ,από τις βόλτες σου ,από τα όνειρα σου  μόνο και μόνο επειδή πίστευες πως η αξία σου, η ευτυχία σου και η ομορφιά σου  εξαρτάται από τα κιλά σου.

Άντε λοιπόν τώρα , πάμε μαζί!  εγώ και εσύ , ψυχή και σώμα για αναζήτηση του καλού , το καλό μέσα μας , σιγά σιγά όσο χρόνο χρειαζόμαστε με φροντίδα , σεβασμό και υπομονή.

Άκουσες; Φροντίδα με σεβασμό και υπομονή!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα