Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Θράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κοινοποίηση

Στη Θράκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη από αύριο Πέμπτη 13/5 έως Σάββατο 15/5, για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Αναλυτικότερα:

Την Πέμπτη στις 18:00 θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμο, ενώ στις 18:30 θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Πέτροβιτς.

Την Παρασκευή, στις 10:30 θα παραστεί στη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμου, στις 11:15 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και στις 11:50 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Ζαμπούκη κι εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Το Σάββατο θα μεταβεί στην Ορεστιάδα, όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 12:15 θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και στις 12:55 τον Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς. Ακολούθως θα μεταβεί στο Σουφλί, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα