Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σενάρια για Γιαννίκη στην Ξάνθη μετά την αποχώρηση Τεννέ

Κοινοποίηση

Σενάρια για Γιαννίκη στην Ξάνθη μετά την αποχώρηση Τεννέ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ξάνθης ο Μπάμπης Τεννές μετά και την ήττα του ΑΟΞ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και την παραμονή της ομάδας στην Super League 2. 

Η επόμενη ημέρα μετά τον τελευταίο αγώνα μπαράζ του ΑΟΞ φαίνεται πως βρίσκει την Ξάνθη σε πρώτες σκέψεις για τον αντικαταστάτη του Τεννέ και ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. 

Σύμφωνα με τα σενάρια που διαδίδονται το τελευταίο 24ωρο ο Αργύρης Γιαννίκης φαίνεται πως είναι ένας εκ των υποψηφίων, καθώς η συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ολοκληρωθεί και ο ίδιος πλέον βρίσκεται επίσης στο στάδιο αναζήτησης νέας στέγης. 

Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως η Ξάνθη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προς τον 40χρονο τεχνικό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το εάν θα είναι όντως αυτός που θα κάτσει στον πάγκο του ΑΟΞ τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο της επιστροφής στην Super League. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα