Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Συνδυαστικό με 1.72 και χάντικαπ στο «Ολντ Τράφορντ»

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Συνδυαστικό με 1.72 και χάντικαπ στο «Ολντ Τράφορντ»

Το πρόγραμμα της Τρίτης (18/05) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από την 37η αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Λιντς, σε ζευγάρι που προδιαθέτει για θέαμα και υψηλό σκορ. Την ίδια ώρα (20:00), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την υποβιβασμένη Φούλαμ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ (20:00)

Η Σαουθάμπτον επικράτησε εντός έδρας 3-1 της υποβιβασμένης Φούλαμ. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και άγχος, προηγήθηκε στο 27ο λεπτό και πέτυχε δεύτερο με τη συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα. Δέχθηκε τη μείωση στο 75′, το «κλείδωσε» με τον Γουόλκοτ στο 82′. Δεύτερο σερί τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με το ίδιο σκορ, στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια θα επιδιώξει να βελτιώσει ακόμα περισσότερη τη βαθμολογική συγκομιδή και τη θέση της. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για εννέα σερί αγωνιστικές, πιο πρόσφατη φορά στις 06/03/21 με το 2-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά από τις εννέα τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Παραμένει σταθερά εκτός ο τραυματίας Ρομέου (χαφ).

Η Λιντς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο «Τερφ Μουρ», διαλύοντας με σκορ 4-0 την Μπέρνλι. Προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και τους εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο. Πέτυχε ακόμα τρία γκολ μέχρι στο 79ο λεπτό, δύο τέρματα ο Ροδρίγο και δεύτερο σερί τρίποντο για το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα. Στα θετικά της αναμέτρησης το μηδέν παθητικό μόλις για δεύτερη φορά στις οκτώ τελευταίες υποχρεώσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Εδραιώθηκε για τα καλά στη 10η θέση, βρίσκεται στο +4 από την Άστον Βίλα και χρειάζεται μία νίκη για να τερματίσει οριστικά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Το Over 2.5 Goal εμφανίστηκε στα πέντε από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να παίξουν ελεύθερα και να ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 1.72 απόδοση στο Pame stoixima.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ (20:00)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-2 από τη Λίβερπουλ. Προηγήθηκε στο 10ο λεπτό, δέχθηκε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο και στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει. Δεύτερη σερί ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση και χρειάζεται μία νίκη για να τερματίσει εκεί. Το μυαλό όλων βρίσκεται στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στις 26/05. Προέρχεται από πέντε διαδοχικά Goal/Goal+Over 2.5 Goal σε όλες τις διοργανώσεις. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η Φούλαμ συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις και ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Αδιάφορη βαθμολογικά έχοντας υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 60ο λεπτό. Μείωσε στο 75′ και δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 82′. Συμπλήρωσε οκτώ (μία ισοπαλία, επτά ήττες) αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς τρίποντο, πιο πρόσφατο στις 07/03/21 με 1-0 στην έδρα της Λίβερπουλ. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λόγους γοήτρου. Η Φούλαμ τα έχει παρατήσει και πλέον καταστρώνει τα πλάνα για τη νέα σεζόν, που θα την βρει να αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1.5 Goal με 2.05 απόδοση στο Πάμε στοίχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα