Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στον Δήμο Μύκης η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση

Στον Δήμο Μύκης η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Τον Δήμο Μύκης επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης, 25 Μαΐου, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κα Elizabeth K. Lee. 

Η συνάντηση με την Πρόξενο, όπως αναφέρει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωσή του, πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα ανάμεσα στην ίδια και τον Δήμαρχο Μύκης καθώς και τους Αντιδημάρχους και όλους τους εκπροσώπους του Δήμου. 
Η Πρόξενος αναφερόμενη στις συνθήκες της πανδημίας, δήλωσε ότι ήταν αδύνατο να επισκεφθεί νωρίτερα τον Δήμο. Επίσης τόνισε ότι έμεινε ενθουσιασμένη με τον φυσικό πλούτο που αντίκρισε στον ορεινό όγκο της Ξάνθης και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας ανάμεσα στις ΗΠΑ και τον Δήμο Μύκης. 
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανεργία, τη μετανάστευση, τον ιαματικό τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τις επενδύσεις τεχνολογίας, την ανάδειξη της ποιότητας του καπνού, τις βιολογικές καλλιέργειες και γενικά ζητήματα συνεργασίας επιστημονικής συμβολής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και της εταιρίας Cisco. 
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μύκης ευχήθηκε στη Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ καλή επιτυχία στα καθήκοντά της. 
Στον Δήμο Μύκης η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα