Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Η Ξάνθη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και πλησίασε τον Ιωνικό

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και πλησίασε τον Ιωνικό

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ Ξάνθης από το Δημοτικό Στάδιο Ρόδου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League 2. 

Η ξανθιώτικη ομάδα πήρε τους βαθμούς της επιτυχίας μετά το 0-1 επί του Διαγόρα στην αναμέτρηση που έγινε την Τετάρτη (5/5). Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε ο Αντώνης Καπνίδης στο 74′, με τους ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ να φτάνουν στην πρώτη νίκη στα play off και την 12η φετινή, επεκτείνοντας το αήττητο σερί στα 14 παιχνίδια. Ο ΑΟ Ξάνθης έχει 45 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό. 

Στο 17′ το ευθύβολο σουτ του Μπριλάντε πέρασε άουτ ενώ στο 20′ ο Δημητρούλας είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 29′ ο Ίτσο μπλόκαρε το σουτ του Αθανασίου που άλλαξε πορεία μετά από κόντρα. Στο 46′ ο Μικελτάτζε έκανε το αριστερό πλασέ από καλή θέση, όμως η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70′ το σουτ του Τάτου μπλόκαρε ο Μπιντσής. Στο 74′ σε εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο Καπνίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1, με το 6ο φετινό του γκολ. Στο 78′ το σουτ του Τάτου πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με α’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Μποζατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Φώτης Ντάουλας (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Δημητρούλας (85′ Τσιαντούλας), Καρατάσιος, Ρούγκαλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Κωστούλας (77′ Κονέ), Αθανασίου (68′ Λινάρδος), Γεωργίου (77′ Αλάεθ), Σμυρλής (68′ Νάτσης), Μπαστακός. 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (66′ Ντίνας), Τσαμούρης (46′ Παντελιάδης), Βέρκερ, Τζούρμαν (66′ Ντίνας), Παπάζογλου Τ., Δημούτσος (46′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Τάτος, Μικελτάτζε (78′ Έμπερτ), Παπάζογλου Θ.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα