Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ από 1.60 μέχρι 1.95

Κοινοποίηση

Τρεις επιλογές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (05/06), με τα ζευγάρια: Νοτς Κάουντι-Τσέστερφιλντ, Έργκριτε-Βαρνάμο και Μαυροβούνιο-Ισραήλ.

Δείτε: Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στο Euro 2021.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ (18:00)

Η Νοτς Κάουντι ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Μπρόμλεϊ. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των επτά (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες) αγωνιστικών στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας. Απέτυχε να σκοράρει μετά από επτά υποχρεώσεις στην κατηγορία, οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με No Goal.

Η Τσέστερφιλντ νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τη Χάλιφαξ. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 31′ και βρήκε τη λύση στο 79′. Δεύτερο σερί τρίποντο, αήττητη για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας με απολογισμό: τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε μία αναμέτρηση, οι τέσσερις εμφάνισαν Over 2.5 Goal. Σκόραρε τουλάχιστον από δύο τέρματα στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με συνέπεια στο σκοράρισμα, ειδικά η Τσέστερφιλντ το τελευταίο διάστημα βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goal με 1.93 απόδοση στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά Euro 2021

ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΒΑΡΝΑΜΟ (18:00)

Η Έργκριτε απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Λαντσκρόνα. Βρέθηκε να χάνει στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ισοφάρισε στο 29′ και από το 69′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Απέτυχε να το εκμεταλλευθεί, δεύτερη αγωνιστική χωρίς τρίποντο και παραμένει σταθερά σε θέση υποβιβασμού. Μετά από οκτώ φετινές υποχρεώσεις στη Σούπερεταν Σουηδίας, έχει απολογισμό: 1 νίκη-3 ισοπαλίες-4 ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα επτά παιχνίδια στην κατηγορία. Τα τρία τελευταία ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 Goal.

Η Βαρνάμο επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Ακρόπολις, με γκολ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Με παίκτη λιγότερο από το 14′ λόγω αποβολής, διατήρησε μέχρι τέλους το προβάδισμα. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες μετά τη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Βαστέρας. Βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερεταν με 16 βαθμούς έπειτα από επτά φετινές υποχρεώσεις. Σε επτά αγωνιστικές έχει συνολικό απολογισμό: 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε πέντε περιπτώσεις. Οι έξι αναμετρήσεις εμφάνισαν No Goal, ενώ οι πέντε συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο το σετ αποδόσεων σε αναμέτρηση, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα παιχνίδια της πρωτοπόρου Βαρνάμο κρίνονται σε χαμηλό σκορ, επιλογή το Under 2.5 Goal με 1.60 απόδοση στο Stoiximan.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ (21:45)

Το Μαυροβούνιο προέρχεται από ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Βοσνίας, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Απέτυχε να σκοράρει για δεύτερη σερί υποχρέωση, ηττήθηκε μία φορά στα επτά τελευταία ματς με απολογισμό: τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το No Goal εμφανίστηκε σε πέντε περιπτώσεις, ενώ οι τέσσερις συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goal.

Το Ισραήλ έχει να αγωνιστεί από τις 31/03, όταν και επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-1 απέναντι στη Μολδαβία. Πρώτη νίκη στον όμιλο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, είχαν προηγηθεί η ήττα (2-0) από τη Δανία και η ισοπαλία (1-1) με τη Σκωτία. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τρεις σερί αναμετρήσεις, οι δύο τελευταίες εμφάνισαν Goal/Goal. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο παιχνίδι και αναμένεται να κριθεί οριακά. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα, ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με 1.95 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα