Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Γκολ στα φιλικά με 1.83 και 1.95

Κοινοποίηση

Δύο φιλικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (03/06), με τα ζευγάρια  Ελβετία-Λίχτενσταϊν και Βέλγιο-Ελλάδα. Διαβάστε εδώ τον αναλυτικό οδηγό για Euro στοίχημα.

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (19:00)

Η Ελβετία αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 30/05, όταν και επικράτησε 2-1 των ΗΠΑ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Προετοιμάζεται ενόψει EURO, όπου βρίσκεται σε όμιλο με Ουαλία, Ιταλία και Τουρκία. Θετικό το ξεκίνημα στην προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Βουλγαρία, εν συνεχεία πήρε το εντός έδρας τρίποντο με οριακό 1-0 κόντρα στη Λιθουανία. Αήττητη για έξι διαδοχικές υποχρεώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Σκοράρει για οκτώ σερί αναμετρήσεις, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 10/10/20 και την ήττα 1-0 από την Ισπανία για το Nations League.

Το Λίχτενσταϊν έπαιξε για τελευταία φορά στις 31/03, στην εντός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από την Ισλανδία. Τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα σε ισάριθμες υποχρεώσεις στον όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Αρμενία, ακολούθησε η ήττα 5-0 στην έδρα της Βόρειας Μακεδονίας. Συμπλήρωσε επτά αναμετρήσε3ις χωρίς νίκη, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Τελευταία επικράτηση στις 07/10/20 με το 2-1 απέναντι στο Λουξεμβούργο σε φιλικό παιχνίδι. Με No Goal ολοκληρώθηκαν οι 9/12 πρόσφατες υποχρεώσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, από τα κέφια της Ελβετίας θα εξαρτηθεί η τελική έκταση του σκορ. Επιλογή το Over 4.5 Goal με 1.95 απόδοση στο Stoiximan.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στοιχηματικές για Euro.

ΒΕΛΓΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45)

Το Βέλγιο θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας ενόψει του EURO. Σήμερα (03/06) θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, ενώ στις 06/06 θα υποδεχθεί ξανά στις Βρυξέλλες την Κροατία. Στο τελευταίο παιχνίδια που πραγματοποιήθηκε στις 30/03, επικράτησε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 8-0 της Λευκορωσίας. Μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς με απολογισμό: δύο νίκες και μία ισοπαλία. Να υπενθυμίσουμε πως στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να βρίσκεται στο γκρουπ μαζί με τις Ρωσία, Δανία και Φινλανδία. Μία ήττα στις 21 (18 νίκες, 2 ισοπαλίες) πρόσφατες αναμετρήσεις.

Η Ελλάδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 31/03, όταν και έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Γεωργία. Δεύτερο ίδιο αποτέλεσμα στον όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, είχε προηγηθεί το 1-1 στην έδρα της Ισπανίας. Χωρίς ήττα για οκτώ σερί υποχρεώσεις, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Τελευταία ομάδα που νίκησε τη «γαλανόλευκη», η Αυστρία με 2-1 στις 07/10/20 στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα ματς.

«Είναι σημαντικό που θα έχουμε δύο αγώνες και είναι πάντα θετικό να αντιμετωπίζεις δυνατούς αντιπάλους. Για το Βέλγιο περιττεύουν τα πολλά λόγια, καθώς είναι η Νο1 ομάδα στη βαθμολογία της FIFA εδώ και καιρό. Διαθέτει παίκτες με πολλή ποιότητα, οπότε για την ομάδα και τους παίκτες μας θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θα έχουν κίνητρο και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να παίξουμε με το Βέλγιο, καθώς επίσης με τη Νορβηγία με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Χάαλαντ και ο Έντεγκααρντ. Η Νορβηγία είναι καλή ατομικά, αλλά και ως ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε αυτές τις αγωνιστικές εμπειρίες. Για να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο στους αγώνες εναντίον του Κοσόβου και της Σουηδίας. Αναζητούμε πάντα παίκτες που στη διάρκεια της σεζόν προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις. Για παράδειγμα, ο Σάλιακας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή σεζόν και από την πλευρά στην οποία αγωνίζεται χρειαζόμαστε περισσότερο βάθος στις επιλογές», δήλωσε ο Τζον Φαν Σιπ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το Βέλγιο διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές, η Ελλάδα δύσκολα μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 2.75 Goal με 1.83 απόδοση στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα