Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαϊάμι: Αυτός είναι ο 21χρονος με καταγωγή από την Ξάνθη που αγνοείται

Κοινοποίηση

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 21χρονου Έλληνα Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου που αγνοείται μετά την κατάρρευση της 12όρωφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι στις 24 Ιουνίου.  Σε ανάρτησή της στο Facebook η θεία του Έλληνα ομογενή με καταγωγή από την Ξάνθη αναφέρει ότι η οικογένεια δεν έχει κάποια ενημέρωση για το τι έχει συμβεί.   "Προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός μου βρισκόταν στο κτίριο του συγκροτήματος που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Προσευχηθείτε να είναι ζωντανός. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει τίποτα", είναι το μήνυμα στον λογαριασμό της Τίνας Γιαννιτσοπούλου.  Η ανάρτηση στο Facebook Μαϊάμι: Αυτός είναι ο 21χρονος 'Έλληνας που αγνοείται στα συντρίμμια πολυκατοικίας που κατέρρευσε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μαϊάμι: Θρίλερ με Έλληνα 21 ετών που αγνοείται στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε Πως βρέθηκε στην πολυκατοικία ο Αντρέας Ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί.  Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενή διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.   Ο πατέρας ήδη βρίσκεται μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους στο Μαϊάμι, ψάχνοντας για τον γιό τους στα νοσοκομεία και παρακολουθώντας τις έρευνες των σωστικών συνεργείων.  Ο παππούς του και συνονόματος του Ανδρέας, με καταγωγή από την Μάνδρα της Ξάνθης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι ο εγγονός του είναι ανάμεσα στους αγνοουμένους.  "Ο γιός μου, ο Κώστας, μου το έκρυβε μέχρι σήμερα επειδή επρόκειτο την Δευτέρα να κάνω μια εγχείρηση. Σήμερα μου είπε όμως την αλήθεια. Ο εγγονός μου πήγε στο Μαϊάμι για διακοπές. Ήταν καλεσμένος στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του γιου μου. Είναι αριστούχος φοιτητής με υποτροφία και απίστευτος αθλητής, τέλειος χαρακτήρας".

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 21χρονου Έλληνα Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου που αγνοείται μετά την κατάρρευση της 12όρωφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι στις 24 Ιουνίου.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η θεία του Έλληνα ομογενή με καταγωγή από την Ξάνθη αναφέρει ότι η οικογένεια δεν έχει κάποια ενημέρωση για το τι έχει συμβεί.

“Προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός μου βρισκόταν στο κτίριο του συγκροτήματος που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Προσευχηθείτε να είναι ζωντανός. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει τίποτα”, είναι το μήνυμα στον λογαριασμό της Τίνας Γιαννιτσοπούλου.

Πως βρέθηκε στην πολυκατοικία ο Αντρέας

Ο Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Νάσβιλ στην πολιτεία του Τενεσί.

Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενή διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

Ο πατέρας ήδη βρίσκεται μαζί με την γυναίκα του και την κόρη τους στο Μαϊάμι, ψάχνοντας για τον γιό τους στα νοσοκομεία και παρακολουθώντας τις έρευνες των σωστικών συνεργείων.

Ο παππούς του και συνονόματος του Ανδρέας, με καταγωγή από την Μάνδρα της Ξάνθης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι ο εγγονός του είναι ανάμεσα στους αγνοουμένους.

“Ο γιός μου, ο Κώστας, μου το έκρυβε μέχρι σήμερα επειδή επρόκειτο την Δευτέρα να κάνω μια εγχείρηση. Σήμερα μου είπε όμως την αλήθεια. Ο εγγονός μου πήγε στο Μαϊάμι για διακοπές. Ήταν καλεσμένος στο σπίτι ενός οικογενειακού φίλου του γιου μου. Είναι αριστούχος φοιτητής με υποτροφία και απίστευτος αθλητής, τέλειος χαρακτήρας”.

thetoc.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα