Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Από την Ξάνθη στο Παρίσι για να αποθεώσουν τον Τσιτσιπά

Κοινοποίηση

Από την Ξάνθη στο Παρίσι για να αποθεώσουν τον Τσιτσιπά

Από την Ξάνθη στο Παρίσι βρέθηκε ο Μανώλης Φανουράκης για να παρακολουθήσει τον τελικό του Roland Garros και τον Στέφανο Τσιτσιπά. 

Μάλιστα εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha μαζί με την Ελισάβετ από την Καβάλα που επίσης βρέθηκε στο Παρίσι για τον ίδιο σκοπό. 

Οι δύο τους κρατώντας ελληνικές σημαίες έδωσαν τον παλμό λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στον μεγάλο Έλληνα τενίστα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. 

“Όλο το Παρίσι ζει σε ρυθμούς Roland Garros. Οι Παριζιάνοι έχουν ως αγαπημένο τους παιδί τον Ναδάλ και τώρα έχουν Τσιτσιπά. Υπάρχει και μια παράδοση που ελπίζουμε να διατηρηθεί και σήμερα, όσοι έχουν κερδίσει τον Ναδάλ και πήγαν τελικό δεν κέρδισαν στο τέλος” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Φανουράκης, διευκρινίζοντας πως η ενασχόλησή του με το τένις προέκυψε από την έμπνευση που προσφέρουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. “Ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη είναι ήδη νικητές με αυτά που μας έχουν προσφέρει, μας έχουν εμπνεύσει αυτά τα παιδία” πρόσθεσε ο ίδιος. 

Από τη μεριά της η Ελισάβετ, που ασχολείται με το τένις, ανέφερε πως “παίζω 7 χρόνια τένις και ένας Έλληνας στον τελικό του Roland Garros είναι ένα μεγάλο όνειρο και ήρθαμε να τον υποστηρίξουμε, να φανεί και η χώρα μας”. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα