Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2024

ΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Κοινοποίηση

ΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Το πανηγυρίσαμε το γκολ του Μακ χθες, αλλά τελικά κατοχυρώθηκε ως αυτογκόλ και δεν το πληρωθήκαμε. Με το διπλό της Σλοβακίας να το συζητάμε επίσης στη χθεσινή στήλη, ως κόντρα του… προπονηταρά Πάουλο Σόουζα, αλλά δεν το τόλμησα.

Όπως στα σχόλια της στήλης συζητήσαμε με έναν φίλο την καθυστέρηση στην εμφάνιση του σκορ 2-1 στο φετινό Euro. Και το είδαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ… το άγγιξε το ίδιο σκορ και η Σκωτία.

Αξιζε ένα γκολ με τις τόσες φάσεις που έκανε στο 0-2 από την Τσεχία. Εκεί που φυσικά μένει στην ιστορία το τρομερό γκολ του Σικ από καμια 50αρια μέτρα απόσταση. Που καταγράφτηκε ως εκείνο που έχει σημειωθεί από πιο μακριά στην ιστορία Euro και Μουντιάλ μαζί. Ο Νταβίντ Βίγια σε ένα ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Χιλή είχε μέχρι χθες το σχετικό ρεκόρ.

Oυγγαρία-Πορτογαλία

Ρεκόρ θα σπάσει και σήμερα. Μάλιστα θα χρειαστεί μόλις ένα δευτερόλεπτο για να καταγραφεί. Μόλις σφυρίξει ο διαιτητής τη σέντρα στο Ουγγαρία-Πορτογαλία θα σημάνει και το 5ο Euro που συμμετέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ντεμπούταρε το 2004 και έπαιξε επίσης το 2008, 2012 αλλά και στο νικηφόρο για τη χώρα του euro2016.

Μπορεί να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ ο CR7, με ένα γκολ γίνεται ο πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση. Τώρα ισοβαθμεί με 9 τέρματα με τον Πλατινί. Βέβαια ο μεγάλος Γάλλος σταρ τα είχε πετύχει όλα στο euro1984!

Το ματς θα έχει κάτι ακόμη ιδιαίτερο, αφού για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 που ξέσπασε η πανδημία και μετά θα διεξαχθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο. Πάνω από 60.000 θεατές θα βρεθούν απόψε στην Πούσκας Αρένα της Βουδαπέστης. Κάτι που νομίζω θα φέρει παραπάνω ένταση και πάθος. Συνθήκη που μπορεί να επιβεβαιώσει το 2.20 στο over 3,5 κίτρινες κάρτες.

Κάνω και μια έξτρα σκέψη για το over 5,5 σε τιμή 6.60, αν και είναι δεδομένη η οδηγία της Uefa να διατηρείτε ο ρυθμός και να μην σφυρίζουν εύκολα οι διαιτητές. Πάντως ο Τούρκος Τσακίρ είναι διαιτητής που έχει βγάλει 4,75 κάρτες κατά μέσο όρο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι και κάπως… παλιός ο Τσακίρ, σφυρίζει σε Euro από το 2012, δεν αποκλείεται να μην… ξεφύγει λίγο από τη σύγχρονη τακτική της Uefa για λίγες κάρτες.

Γαλλία-Γερμανία

Πάμε και στο μεγάλο ματς της ημέρας, όπου συγκρούονται οι δύο τελευταίοι Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Η Γαλλία παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί και για το φετινό τρόπαιο. Εχει ένα σούπερ ρόστερ, με παίκτες όπως ο Μ’Μπαπέ και ο Καντέ, που είναι στα φαβορί και για κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλου του τουρνουά.

Αντίθετα οι Γερμανοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Μετά από μια τρομερή δεκαετία από το 2006 μέχρι το 2016, όπου έφταναν τουλάχιστον μέχρι τους 4 κάθε διοργάνωσης, τώρα βρίσκονται σε σημείο ανασυγκρότησης. Και μεγάλος στόχος είναι να επιστρέψουν στην κορυφή το 2024. Αυτό λέει το πλάνο και η Γερμανία πάντα είναι απόλυτα προσηλωμένη στο πλάνο.

Αν ένας… ξεφεύγει είναι ο Λεβ. Ο προπονητής της θα αποχωρήσει τον Ιούλιο και προσωπικά πιστεύω πως είναι εκείνος με το μεγαλύτερο κίνητρο για το σήμερα. Δεν τους έχω ξεγραμμένους σε καμία περίπτωση και πιστεύω πως μπορούν να αποδειχτούν ανώτεροι από τις προβλέψεις. Θα πάω πάσο σήμερα και θα περιμένω να τους δω πριν ποντάρω σε παιχνίδι τους.

Τι παίζω

Τα πρώτο ποντάρισμα θα γίνει στην Interwetten. Εκεί πέρα από το κλασσικό over 3,5 στις κάρτες, που παίζει στο 2.20, υπάρχει και μια παρόμοια αγορά. Το over 35 πόντοι στις κάρτες. Κάθε κίτρινη δίνει 10 πόντους, ενώ η κόκκινη 25. Ετσι το στοίχημα μπορεί να κερδίσει με 4 ή περισσότερες κίτρινες ή εναλλακτικά με 2 κίτρινες και μια κόκκινη, ακόμη και με 1 κίτρινη και 2 κόκκινες ή (ακραίο σενάριο) με 2 κόκκινες!

Μονά

15/6 –19:00 Ουγγαρία-Πορτογαλία Over 35 πόντοι στις κάρτες (2.10) επί 15,2 μονάδες στην Interwetten

15/6 –19:00 Ουγγαρία-Πορτογαλία Over 5,5 κάρτες (6.60) επί 5 μονάδες στo Pamestoixima.gr

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα