Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ… ΥΠΟΨΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ

Κοινοποίηση

Η Δανία έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού. Είναι δεδομένο αυτό και το έγραφα και χθες. Δεν είναι τυχαίο πως παρότι έκανε μόλις μία νίκη, αυτή με τη Ρωσία χθες, ουδείς μίλησε για άδικη πρόκριση. Κάτι που θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη Εθνική έπαιρνε τη 2η θέση ομίλου κάνοντας δύο ήττες. Το κοινό όμως δεν μέτρησε ποτέ εκείνη της πρεμιέρας, ενώ η ίδια η Δανία άφησε θετικό αποτύπωμα και στο ματς με το Βέλγιο.

Το παζλ των «16» ήδη άρχισε να συμπληρώνεται, ενώ η σημαντική είδηση για το θέμα των προκρίσεων από τη χθεσινή ημέρα είναι το χαμήλωμα του πήχη. Οποιοσδήποτε τρίτος έχει 4 βαθμούς προκρίνεται, καθώς Ουκρανία και Φινλανδία έμειναν στους τρεις.

Προγνωστικά στοιχήματος Euro2020

Ετσι Αγγλία-Τσεχία σήμερα παίζουν μόνο για την πρώτη θέση. Που τώρα έχουν οι Τσέχοι, λόγω καλύτερης διαφοράς γκολ, και την κρατάνε και αν λήξει το ματς ισόπαλο. Οι Αγγλοι έχουν δύο λόγους να κυνηγήσουν με θέρμη την πρωτιά. Αφενός συνεχίζουν να παίζουν εντός έδρας, αφετέρου πάνε στο… καλό ταμπλό των διασταυρώσεων. Τον θεωρητικά πιο βατό δρόμο για τον τελικό. Tουλάχιστον από τα προημιτελικά και μετά.

Δύσκολο ματς στοιχηματικά. Οι Αγγλοι προσπαθούν να παίξουν σωστή άμυνα και να μην επιτρέπουν πολλές φάσεις. Συνήθως τέτοιες ομάδες όταν προέρχονται από 0-0 προσπαθούν ένα κλικ παραπάνω επιθετικά. Οι Τσέχοι έχουν δείξει καλό πρόσωπο, παίζουν χωρίς άγχος και επίσης μπορούν να συμβάλουν σε ανοιχτό παιχνίδι αρκετών φάσεων,

Στο προηγούμενο ματς των Αγγλων είχα πάει στα κόρνερ. Σενάριο που έχω στο μυαλο μου και απόψε. Το line στα 9,5 κόρνερ πληρώνει 2.15 και νομίζω δεν είναι άσχημη περίπτωση, με τα δεδομένα που ανέφερα πιο πάνω.

Στο Κροατία-Σκωτία θα δοθεί μάχη για την πρόκριση. Σε κανέναν δεν κάνει το Χ, ο νικητής προκρίνεται. Θεωρώ πως αν μπει γκολ, θα αρχίσει το…. κλωτσίδι. Φάουλ, καθυστερήσεις, ένταση και πάθος.

Παρακολουθώ από νωρίς το πρωί την αγορά στα φάουλ και η τάση είναι καθοδική. Το Line στα 23,5 φάουλ ήταν στο 1.91 πριν κάποιες ώρες και έχει φτάσει τώρα να παίζει στο 1.60. Χαμηλά παίζουν και οι κάρτες, αλλά δεν θα μπλέξω καθώς είναι ξεκάθαρη η τάση να μην το παρακάνουν οι διαιτητές με τις κίτρινες.

Θα το τραβήξω λίγο παραπάνω. Η τάση να μην βγαίνει εύκολα η κάρτα, σε συνδυασμό με τα όσα ανέφερα για πάθος και φάουλ, με… στέλνουν στο 3.70 για να πάει ο διαιτητής στην οθόνη του VAR. Ένα χτύπημα εκτός φάσης, μια κλωτσιά με υποψία κόκκινης ή μια βουτιά με έντονη διαμαρτυρία για πέναλτι, μπορούν να τον στείλουν για έλεγχο στην οθόνη.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα (Stoiximan.gr)

22/6 –22:00 Αγγλία-Τσεχία Over 9,5 κόρνερ  (2.20)

22/6 –22:00 Κροατία-Σκωτία Over 24,5 φάουλ   (1.80)

Στη δυάδα απόδοσης 3.96, ποντάρισμα 10 μονάδες 

Mονό (Stoiximan.gr)

22/6 –22:00 Κροατία-Σκωτία  Να πάει ο διαιτητής στο VAR  (3.70) επί 10 μονάδες

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα