Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!

Κοινοποίηση

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!

Καλημέρα φίλοι! Χαίρομαι ιδιαίτερα που πάρα πολλοί απέφυγαν χτες το «βολικό Χ» μεταξύ Ουκρανίας και Αυστρίας. Πέραν της βαθμολογίας δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να «συμφωνήσουν» αγωνιστικά για το «Χ». Ίσα ίσα, υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ των παικτών, ενώ χτες η Αυστρία απέδειξε πως μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά ως ομάδα, αφήνοντας στην άκρη τις «μονάδες». Αν ο Αρναούτοβιτς μπορεί να… δαμαστεί, τότε όλα είναι πιθανά πλέον.

Σήμερα η Γερμανία θα παίξει το 3ο εντός έδρας παιχνίδι της. Θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, με το παρασκήνιο να είναι τεράστιο, αφού έχει γίνει μεγάλο θέμα η ακροδεξιά εξέδρα της Ουγγαρίας, με τους Γερμανούς να θέλουν να απαντήσουν με πολύχρωμο φωτισμό, κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας. Τελευταία στιγμή η Ουέφα το απαγόρευσε και έτσι όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της Γερμανίας θα φωταγωγηθούν με το ουράνιο τόξο.

Γερμανία – Ουγγαρία, «all in» οι Ούγγοι

Θυμίζει παιχνίδι Μπουντεσλίγκας το Γερμανία – Ουγγαρία, αφού πάρα πολλοί Ούγγροι αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα, από τον Γκουλάσι στο τέρμα, μέχρι τους Σάλαϊ στην επίθεση (Φράιμπουργκ και Μάινς). Γνώριμο λοιπόν το γήπεδο και για τους 22 ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν.

Ας ξεκινήσω από τον διαιτητή, τον Ρώσο Καράσεφ. Ίσως ο καλύτερος Ρώσος διαιτητής, σταθερός στη βαθμολογία, χωρίς πολλά κακά ματς στο ενεργητικό του. Κάτι αξιοσημείωτο στον τρόπο που σφυρίζει δεν υπάρχει. Ούτε όσον αφορά κάρτες, ούτε όσον αφορά πέναλτι, σε νορμάλ επίπεδα κυμαίνονται τα στατιστικά του. Σπάνια δείχνει την κόκκινη κάρτα, ενώ είναι δίκαιος όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες, χωρίς να έχει ιδιαίτερη «λατρεία» στο να κιτρινίζει παίκτες.

Πολύ λίγες φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ τους ήταν φιλικά, από το 1994 μέχρι σήμερα, με την Γερμανία να επικρατεί 3 φορές, μία η Ουγγαρία και μία ισοπαλία. Επίσημο παιχνίδι μεταξύ τους σε προκριματική ή τελική φάση δεν υπάρχει για σχεδόν 60 χρόνια (το 1954 ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μεταξύ τους).

Όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν, ο Τόμας Μούλερ δεν προπονήθηκε και η λογική λέει πως δεν θα ξεκινήσει το ματς, με τον Γκορέτσκα να παίρνει τη θέση του. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι ο Λεβ. Στην Ουγγαρία δεν υπάρχουν προβλήματα. Το 3-4-3 προτιμάει ο Λεβ, ένα κλασσικό 4-4-2 επιλέγει ο προπονητής της Ουγγαρίας.

Μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια η Ουγγαρία θα ταξιδέψει σε έδαφος όπου δεν θα έχει την συμπαράσταση 50 χιλιάδων οπαδών της όπως είχε στα πρώτα δύο παιχνίδια, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει. Αναγκασμένη η Ουγγαρία να παίξει για τη νίκη, κάθε άλλο αποτέλεσμα σημαίνει αποκλεισμός. Η Γερμανία αρκεί να μην χάσει για να προκριθεί, είτε ως δεύτερη είτε ως τρίτη.

Πάμε τώρα στα καθαρά στοιχηματικά. Η Γερμανία προσφέρεται στο 1,16. Δεν υπάρχει λόγος για κουβέντα, ούτε για combo, ούτε για τίποτα, αστείες αποδόσεις. Επίσης, για κόντρα ούτε λόγος, θεωρώ πως η Ουγγαρία θα υποκύψει. Στο 1,40 το over2,5, είναι το πιο χαμηλό over2,5 μέχρι στιγμής στο Euro. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον για να στοιχηματίσουμε, τότε αυτό είναι αν θα μπορέσει η Ουγγαρία να βάλει γκολ. Στο 2,00 το γκολ/γκολ, outsider. Με βάσει τη συμπεριφορά στην άμυνα της Γερμανίας, θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι εφικτό να βάλει γκολ η Ουγγαρία, επομένως ναι, στο 2,00 μπορούμε να παίξουμε το γκολ/γκολ.

Η Γερμανία παίζει πάρα πολύ από τα άκρα, με πολλές κοφτές σέντρες, που αναγκάζουν τον αντίπαλο να αμυνθεί ακραία. Το να δούμε οβερ6,5 κόρνερ από τους Γερμανούς πληρώνει 1,90, μια δίκαιη απόδοση. Το να δούμε εκ νέου αυτογκόλ σε παιχνίδι της Γερμανίας πληρώνει 9,00. Ιδιαίτερα καλός ο Γκόσενς και πολύ σημαντικός για το παιχνίδι της Γερμανίας. Στο 3,50 να δώσει μια ασίστ στο ματς, στο 3,40 να σκοράρει.

Όσον αφορά την Ουγγαρία, θεωρώ πως ο Ρόναλντ Σάλαϊ θα καταφέρει να σουτάρει μια φορά προς το τέρμα του Νόιερ. Μην ξεχνάμε πως απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου με τη φανέλα της Φράιμπουργκ έκανε πολύ καλά παιχνίδια και ήταν ένας από τους διακριθέντες.

Σκέψεις – προτάσεις :

-Γερμανία – Ουγγαρία γκολ/γκολ (2,00)

-Αυτογκόλ στο ματς (9,00)

-Ρόναλντ Σάλαϊ οβερ0,5 σουτ στο τέρμα (2,10)

-Γκόσενς οβερ0,5 ασίστ (3,50)

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα