Εγκαινιάστηκε η Σχολική Βιβλιοθήκη στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Εγκαινιάστηκε η Σχολική Βιβλιοθήκη στο 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Τα εγκαίνια της Σχολικής Βιβλιοθήκης του 3ου Γυμνασίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, με το Σχολείο να τονίζει τα εξής: 

"Μια σχολική βιβλιοθήκη οργανωμένη σε ειδικό δικό της χώρο και κυρίως λειτουργική και αγαπητή στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου είναι η επιθυμία κάθε εκπαιδευτικού.

Αυτό το όραμα και αυτή η επιθυμία έγινε πράξη φέτος στο σχολείο μας καθώς τη Δευτέρα 28 Ιουνίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της σχολικής μας βιβλιοθήκης στην αίθουσα ΠΡΟΚΑΤ του προαύλιου χώρου. Καίρια και καθοριστική υπήρξε η συμβολή του υπερδραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας το όραμα για ένα καλύτερο σχολείο.

Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα έγιναν τα εγκαίνια από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Μανώλης Τσέπελης, η Γ.Γ. του Δήμου κ.Ψωμά, ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Ξάνθης κ. Χρήστος Ιωαννίδης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Χρήστος Ζηκούδης.

Παρών ήταν και ο κ. Μιχάλης Σπανίδης, παλιός μαθητής του σχολείου μας, ο οποίος μας έχει βοηθήσει στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας δωρίζοντας έναν σημαντικό αριθμό βιβλίων, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε και τη συμβολή της κ. Κούντη, φιλολόγου του σχολείου μας, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση και λειτουργία της.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο το εγχείρημα αυτό, αλλά και όσους στήριξαν και στηρίζουν το σχολείο μας με κάθε τρόπο, καθηγητές, γονείς και φορείς.

Ο Αϊνστάιν έχει πει:¨το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να ξέρει κάποιος είναι η ακριβής τοποθεσία της βιβλιοθήκης¨. Στο 3ο Γυμνάσιο το γνωρίζουμε".

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال