Αλεξανδρούπολη: Ειδικό οδοντιατρείο ογκολογικών ασθενών στο Νοσοκομείο

ΕΙΔΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.


ΕΙΔΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

Τη λειτουργία του ειδικού ιατρείου οδοντιατρικής αντιμετώπισης ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε η Διοίκηση, την Τρίτη. 

Σχετικά επισημαίνεται: 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη λειτουργία ειδικού ιατρείου οδοντιατρικής αντιμετώπισης ασθενών της Αιματολογικής κλινικής του Π. Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης. 

Υπό την εποπτεία του Καθηγητή Αιματολογίας ΔΠΘ κ. Ιωάννη Κοτσιανίδη, Διευθυντή της Αιματολογικής κλινικής του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιείται η λειτουργία του ειδικού αυτού ιατρείου στο οποίο θα συμμετάσχει η οδοντίατρος κα Ιωάννα Λ. Καραγιάννη η οποία αιτήθηκε την παροχή εθελοντικής εργασίας για εκπαιδευτικούς σκοπούς και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο  του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης (Θ2/ΔΣ13/30-03-2021). 

Η κα Καραγιάννη διαθέτοντας εικοσαετή κλινική εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στην οδοντιατρική πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ογκολογικών ασθενών, συνεργάζεται ήδη από τον Απρίλιο του 2021 με την Αιματολογική κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, με στόχο την ολιστική διαχείριση της στοματικής υγείας των ογκολογικών ασθενών.

 Ήδη, ασθενείς με βαρύτατες νόσους όπως η οξεία λευχαιμία και το πολλαπλό μυέλωμα, που προκάλεσαν σοβαρά οδοντιατρικά προβλήματα, αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς σε συνεργασία με το Τμήμα Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Π.Γ.Ν.Α. 

Η πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη, εν μέσω πανδημίας, ενισχύει τις υπηρεσίες αλλά και υπενθυμίζει τις μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης που έχει το τριτοβάθμιο Νοσοκομείο του τόπου μας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال