Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επί ποδός με το “καλημέρα” οι ναυαγοσώστες σε παραλία της Καβάλας

Κοινοποίηση

Επί ποδός με το “καλημέρα” οι ναυαγοσώστες σε παραλία της Καβάλας

Μόλις ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Καβάλας για τη φετινή περίοδο και με το ξεκίνημα οι ναυαγοσώστες αντιμετώπισαν το πρώτο περιστατικό στην παραλία της Ραψάνης.

Όπως αναφέρει το Kavalapost.gr, το Σάββατο το πρωί, μια γυναίκα περίπου 65 ετών έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει μπροστά από τα αποδυτήρια της παραλίας και να χτυπήσει το κεφάλι της στο τσιμέντο.
Άμεσα έγινε αντιληπτή από τον ναυαγοσώστη, ο οποίος έσπευσε αμέσως με το φαρμακείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ ενημέρωσε και τη Λιμενική Αρχή, όπως ορίζει η διαδικασία.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα έχουμε πιο σοβαρό περιστατικό. Επαγρυπνώντας πάντα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία οι ναυαγοσώστες μας μετά από μακρόχρονη θητεία στον χώρο, μπορούν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειαστεί», αναφέρει η εταιρία η οποία ανέλαβε τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Καβάλας.
Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα