Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Γλυκά Νερά: Η επικοινωνία του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη

Κοινοποίηση

Γλυκά Νερά: Η επικοινωνία του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη


Στο φως οι συνομιλίες με τον 32χρονο πιλότο, δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Για ένα έκτακτο «Φως στο τούνελ» με θέμα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά επέστρεψε η Αγγελική Νικολούλη στη συχνότητα του Alpha το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου πως είναι ο ίδιος ο δολοφόνος της συζύγου του, της άτυχης Καρολάιν, όλο το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί με αυτή την τροπή που έλαβε το θρίλερ. Μέσα από τον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να φέρει στο φως τις συνομιλίες που η ίδια είχε μαζί του. Με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ειδικότερα, όπως είδαμε το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως στο τούνελ», στο άκουσμα της κάμερας που θα είχε μαζί της η Αγγελική Νικολούλη, σάστισε, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί. «Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα