Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΑΧΗ 106 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 25.00

Κοινοποίηση

Η ώρα του σήμερα!

Τόσες μέρες συζητάμε για το ποιος θα είναι ο νικητής της 11ης Ιουλίου, ποιοι θα πάνε στα νοκ αουτ του Ιουλίου και τι θα γίνει στο φινάλε των ομίλων σε καμιά δεκαριά μέρες. Τα αφήνουμε αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού μας, τα παρακολουθούμε παράλληλα αλλά πλέον επικεντρωνόμαστε στην αγωνιστική δράση της κάθε ημέρας.

Με αρχή σήμερα, Στάδιο Ολύμπικο της Ρώμης, παρουσία κάτι περισσότερων από 15.000 θεατών, Ιταλία εναντίον Τουρκίας.

Συνηθίζεται ο γηπεδούχος να… παραχωρεί το πρώτο κλότσημα της μπάλας, την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης, στον φιλοξενούμενο. Για αυτό σε μια αγορά που θεωρητικά είναι 50-50, εκείνη του ποιος θα πάρει τη σέντρα της αναμέτρησης, υπάρχει φαβορί. Στο 1.80 παίζει η Τουρκία, στο 1.95 η Ιταλία.

Τουρκία-Ιταλία: Προγνωστικά Euro2020

Αγορά Νικητή: Οι Ιταλοί λόγω έδρας, κόσμου, φανέλας προβάλουν ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Κοντά στο 1.50 ο άσος, σαφώς δίχως μεγάλη στοιχηματική αξία για πρεμιέρα διοργάνωσης και απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει καλά δείγματα και διαθέτει αξιόλογο ρόστερ.

Ρυθμός: Ο ρυθμός είναι ένα ζήτημα και δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Η Ιταλία πάει εδώ και τρία χρόνια με βαθμό άριστα στις αμυντικές επιδόσεις, αλλά στο διάστημα αυτό δεν έχει δοκιμαστεί με πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Μην ξεχνάμε πως έλειψε και από το Παγκόσμιο της Ρωσίας το 2018.  Η Τουρκία είχε εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις στα προκριματικά του Euro, αλλά στα τρία ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ που ακολούθησαν είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Παιχνίδια γεμάτα φάσεις και υψηλά σκορ.

Διαιτητής: Ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά στατιστικά και πληροφορίες.

Αγορές παικτών: Με μπακ από τη Β’ Γαλλίας

Το ρεπορτάζ θέλει την Ιταλία να πηγαίνει στο ματς με ένα έμπειρο (ή γερασμένο, όπως θέλετε πείτε το) δίδυμο στα στόπερ, αποτελούμενο από Μπονούτσι (34 ετών) και Κιελίνι (37 ετών). Αν βάλουμε στην εξίσωση πως μέσα στην περιοχή της Ιταλίας θα πατάει ο 35χρονος φορ των Τούρκων Γιλμάζ, τότε πάμε για μια μάχη… 106 ετών!

Στη μεσαία γραμμή η απουσία του Βεράτι στερεί από τη Σκουάντρα Ατζούρα τον άνθρωπο που δίνει τον ρυθμό στο παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα ο Μπαρέλα στο γήπεδο. Ο μέσος της Ιντερ έρχεται από καταπληκτική σεζόν και μπορεί να αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο τουρνουά. Πληρώνει 5 μονάδες να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, 8.50 να έχει δύο τελικές στην εστία και 25.00 να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Αποδόσεις που επιτρέπουν το ρίσκο να μπουν στο παιχνίδι μου.

Ένα άλλο σημείο που υπερτερεί η Ιταλία είναι στη δεξιά πλευρά της επίθεσής της. Στο αριστερό άκρο της άμυνας των Τούρκων είναι ο Μεράς, ένα μπακ που παίζει στη Β’ Γαλλίας και δεν έχει το υψηλό επίπεδο του Μπεράρντι ή του Κιέζα, τους οποίους θα κληθεί να αντιμετωπίσει σήμερα. Το να δει κίτρινη κάρτα ο ίδιος το βρίσκουμε στο 5.00 (το θεωρώ πολύ υψηλή τιμή), ενώ το να σκοράρει ο Μπεράρντι, που μάλλον ξεκινά βασικός, στο 3.10.

Το παιχνίδι μου

Μονό

11/6 –22:00 Τουρκία-Ιταλία Mπαρέλα Over 1,5 τελικές στην εστία (8.50) επί 5 μονάδες στον Stoiximan.gr

11/6 –22:00 Τουρκία-Ιταλία Mπαρέλα MVP (25.00) επί 1,8 μονάδες στον Stoiximan.gr

11/6 –22:00 Τουρκία-Ιταλία Mεράς Κάρτα (5.00) επί 8,2 μονάδες στη Bet365

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα