Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Νέα καταδίωξη και σύλληψη διακινητή

Κοινοποίηση

Νέα καταδίωξη και σύλληψη διακινητή


Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (3-6-2021) το μεσημέρι, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός –  διακινητής  δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης  των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα. 

Το όχημα ακολουθήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και τελικά σε αγροτική οδό του οικισμού Μαρώνειας Ροδόπης, ο οδηγός του το ακινητοποίησε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα