Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ GOAL/GOAL ΤΟΥ 2.17

Κοινοποίηση

Μπορεί οι Γάλλοι που αποτελούν το νο1 φαβορί για κατάκτηση να έκαναν πρεμιέρα στο Euro2020 κερδίζοντας την Γερμανία και μπαίνοντας με το δεξί, αλλά η χθεσινή ημέρα ανήκε σε έναν άλλον πρωταγωνιστή εδώ και πολλά χρόνια στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο στερέωμα.

Η χθεσινή ημέρα άνηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Φυσικά, αυτός δεν είναι άλλος από τον μοναδικό Κριστιάνο Ρονάλντο που κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε 5 Euro, ενώ με τα δύο τέρματά του κόντρα στους Ούγγρους πλέον είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αφήνοντας στην 2η θέση τον σπουδαίο Μισέλ Πλατινί.

Συνηθίζουμε να μπαίνουμε σε σύγκριση ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που άφησαν το στίγμα τους τα τελευταία χρόνια και να δημιουργούμε «στρατόπεδα» κάτι που είναι εντελώς λάθος κατ’ εμέ.

Οσοι λάτρεψαν τον τεράστιο Ντιέγκο, μισούσαν τον σπουδαίο Πελέ, όσοι συμπαθούν τον Ρονάλντο, μισούν τον Μέσι και αντίστροφα. Τείνουμε σε μία τέτοια προσέγγιση που είναι εντελώς λανθασμένη καθώς μιλάμε για 4 ποδοσφαιριστές (και δεν είναι φυσικά μόνο αυτοί – υπάρχουν και πολλοί άλλοι) που άφησαν και θα αφήνουν εποχή ο καθένας για τα δικά του εξαίρετα χαρακτηριστικά.

Καλό είναι να αναγνωρίζουμε, να παραδεχόμαστε και να αισθανόμαστε τυχεροί που είδαμε τέτοιους παίκτες και όχι να τους κρίνουμε περισσότερο για την εξωγηπεδική ζωή τους, παρά για όσα πέτυχαν εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτήν είναι η δική μου προσωπική και ταπεινή άποψη περί του θέματος.

Με το δεξί οι Γάλλοι και ταμείο στο 2.90

Όταν μιλάμε για τους Παγκόσμιους πρωταθλητές και το νο1 φαβορί της διοργάνωσης του Euro2020 ήταν λογικό σε διαφορετική περίπτωση τα… φώτα να έπεφταν πάνω τους.

Οι Γάλλοι έκαναν την δουλειά τους, δίχως να πατήσουν το πόδι στο γκάζι ενώ προβλημάτισαν για κάποιο χρονικό διάστημα στο 2ο μέρος.

Σπουδαίο παιχνίδι από τον Καντέ που είχε υποστηρικτές τους Πογκμπά και Ραμπιό, ο Εμπαπέ ήταν μόνιμος κίνδυνος για τους Γερμανούς και πέτυχε ένα όμορφο τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Εδειξαν δεμένο δίδυμο οι Βαράν και Κιμπεπέ, ο Γκριεζμάν ήταν απογοήτευση όπως και ο Ντεσάν. Ο Γάλλος τεχνικός άργησε πολύ να κάνει αλλαγές για να τονώσει και να φρεσκάρει την ομάδα την στιγμή που η Γερμανία πίεζε και θα έλεγα πως έπαιξε με την φωτιά.

Οι Γερμανοί από την άλλη πλευρά, στο 2ο μέρος έδειξαν κάποια αρκετά καλά στοιχεία μεταφοράς της μπάλας αλλά είναι πασιφανές πως της λείπει ο φορ.

Προγνωστικά Τετάρτης

Στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα, η Φινλανδία παρά την μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο αουτσάιντερ, αυτήν την φορά κόντρα στους Ρώσους.

Σύμφωνοι πως στο παιχνίδι της πρεμιέρας έπαιξε μεγάλο ρόλο η σοκαριστική στιγμή του Ερικσεν που επηρέασε σημαντικά τους Δανούς, αλλά όσο να’ ναι ένα τρίποντο στην πρεμιέρα τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία των παικτών, ενώ οι Ρώσοι δεν είναι κανά θεριό.

Θα πάνε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, καθώς τους βολεύει και η ισοπαλία. Βέβαια, το under παίζει αρκετά χαμηλά (1.61).

Στο Τουρκία – Ουαλία θα κάνω στάση στα γκολ. Οι Τούρκοι δεν έχουν περιθώρια και θα παίξουν για την νίκη που θα τους βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Στην πρεμιέρα φανέρωσαν αρκετά αμυντικά προβλήματα, αλλά επιθετικά διαθέτουν ποιότητα και κόντρα στην Ουαλία θα έχουν διαφορετική τακτική.

Οι Ουαλοί είναι δυνατοί στις στημένες μπάλες και θα έχουν τις ευκαιρίες. Ουσιαστικά, must win παιχνίδια για αμφότερες και το goal/goal στο 2.17 της Betshop αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή.

Κλείνοντας, οι Ιταλοί έχουν το προβάδισμα αλλά οι Ελβετοί διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα από τους Τούρκους και ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα.

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό ποντάρισμα

16/6 – 19:00 – Τουρκία – Ουαλία: goal/goal (2.17) με 20 μονάδες Betshop

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα