Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

ΟΔΗΓΟΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Κοινοποίηση

Όσα θεωρητικά ήταν να πούμε για το Euro τα συζητήσαμε στο διήμερο ρεπό. Από σήμερα επιστρέφουμε στη δράση και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Πρώτη αναμέτρηση Ουαλία-Δανία, με το χαρακτηριστικό πως πρόκειται για αγαπημένες ομάδες του κοινού. Η παρέα του Μπέιλ πήρε τα εύσημα της κοινής γνώμης με τη σούπερ πορεία της στο Euro2016. Η Δανία έχει την αμέριστη συμπαράσταση ακόμη και… άσχετων με το ποδόσφαιρο ανθρώπων φέτος.

Προσωπικά θα σταθώ στα νούμερα των ομάδων. Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύσαμε στο BetMarket δύο πολύ πλούσια άρθρα, ένα σχετικό με τα xGoals της φάσης των ομίλων και ένα με την αγωνιστική απόδοση των ομάδων. Διαβάστε τα, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τι έχει συμβεί στη διοργάνωση και να βρείτε ταυτόχρονα πολύτιμες πληροφορίες για μελλοντικά στοιχήματά σας.

Αυτά που κράτησα εγώ είναι πως η Δανία τα πήγε περίφημα επιθετικά. Δημιούργησε σωστά, έφτιαξε φάσεις, είχε τελικές και μπορούσε να σκοράρει και περισσότερο. Η Ουαλία επίσης έβαλε λιγότερα από όσα άξιζε, αλλά ταυτόχρονα επέτρεψε και φάσεις στους αντιπάλους της που σε πολλές περιπτώσεις δεν το πλήρωσε.

Μπορεί η κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης να φέρει τούμπα αυτές τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά βασιζόμενος στα όσα έδειξαν μέχρι τώρα θα πάω σε αγορές που ευνοούνται από τον καλό ρυθμό.

Αρχικά με το πιθανό over σε τιμές που φτάνουν μέχρι και λίγο κάτω από το 2.70. Νομίζω πως τόσο ψηλά ενσωματώνει και το ρίσκο της κρισιμότητας της αναμέτρησης.

Το επόμενο στοίχημα που με… θέρμη έψαξα τις αγορές ήταν για τελικές ενέργειες. Η Ελβετία έκανε πάνω από 15 και στα δύο τελευταία της παιχνίδια, ενώ οι Ουαλοί δέχτηκαν 18 από τους Ελβετούς και 17 από τους Τούρκους, σε μια αναμέτρηση που είχαν 16 και οι ίδιοι! Τεράστια νούμερα και με το over στο 2.70 πίστευα πως εκεί θα βρω στοιχηματική ευκαιρία. 

Οι μπουκ όμως έχουν πάρει τα μέτρα τους, με το line διπλασιασμού στο 23,5!

Βλέποντας αρκετές τελικές, λογικό να έχει ενδιαφέρον και η αγορά των κόρνερ, που μπορεί κάποιος να ψάξει τόσο λογικά, όσο και υψηλά Lines.

Στη σούμα,  ένα συνδυαστικό Bet με Over 1,5 γκολ και Over 9,5 κόρνερ πληρώνει 3.34 και θα το κρατήσω. Δοκιμάζοντας επίσης σε υψηλότερες τιμές το να ξεπεράσουμε τα 13 κόρνερ  αλλά και ένα «φτιάξε αγορά» με συνδυασμό τελικών προσπαθειών, γκολ και κόρνερ.

Ιταλία-Αυστρία

Στο βραδινό ματς νομίζω η Ιταλία θα περάσει. Δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό που την έχει φέρει δεύτερο φαβορί για τον τίτλο. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες εκτιμήσεις και σπανίζουν οι περιπτώσεις ομάδων που ξεκίνησαν με φόρα και έφτασαν έτσι μέχρι τον τίτλο.

Στηρίζω τη σημερινή τους πρόκριση στο γεγονός πως στα μάτια μου η Αυστρία είναι από τις αδύναμες ομάδες των «16». Μπορεί να έκαναν καλή εμφάνιση με τους Ουκρανούς, αλλά ούτε ως ρόστερ, ούτε τακτικά μου έβγαλαν εικόνα ομάδας που μπορεί να προβληματίσει τους Ιταλούς.

Το παιχνίδι μου

Bet Builder (Winmasters)

26/6 –19:00 Ουαλία-Δανία  

9,5 κόρνερ & over 1,5 γκολ

Στη συνολική απόδοση 3.34, ποντάρισμα 12 μονάδες

Mονό (Stoiximan.gr)

26/6 –19:00 Ουαλία-Δανία  Οver 12,5 Kόρνερ  (5.40) επί 7,5 μονάδες

Φτιάξε Αγορά (Bet365)

26/6 –19:00 Ουαλία-Δανία  

9,5 κόρνερ & over 2,5 γκολ & over 23,5 τελικές

Στη συνολική απόδοση 7.00, ποντάρισμα 5 μονάδες

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα