Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουζουνίδης: «Αφεντικό της Ξάνθης ο Στολτίδης»

Κοινοποίηση

Ουζουνίδης: «Αφεντικό της Ξάνθης ο Στολτίδης»

Ο αντιπρόεδρος της ακριτικής ομάδας επιβεβαίωσε τα σενάρια για την πρόσληψη του Ιεροκλή Στολτίδη και προανήγγειλε έλευση ξένου προπονητή, ενώ ακολούθησαν και επίσημες ανακοινώσεις από τον ΑΟΞ. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Φάνης Ουζουνίδης επιβεβαίωσε την πρόσληψή του και δήλωσε ότι ο νέος προπονητής θα είναι ξένος. Συγκεκριμένα, είπε στο Metropolis 95,5:

«Αναλαμβάνει ο Ακης Στολτίδης τεχνικός διευθυντής, αλλά θα έχει την επίβλεψη του συνόλου της δράσης. Θα είναι το αγωνιστικό αφεντικό της ομάδας. Θα επιλέξει και τον προπονητή».

Για τον επόμενο προπονητή: «Υπάρχει μια προεπιλογή, την επόμενη Τετάρτη θα γίνει οριστικοποίηση. Θα είναι ξένος προπονητής. Πιθανώς το επόμενο διάστημα να γίνει έκπληξη με πιθανή άφιξη Μπιλ Πάππας στην Ελλάδα».


Οι ανακοινώσεις του ΑΟΞ

Η Διοίκηση του ΑΟΞ καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Ιεροκλή Στολτίδη, που αναλαμβάνει θέση νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας.

Ο ΑΟΞ ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας του με τον Γιώτη Παναγιώτου, Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2020 – 2021.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώτη Παναγιώτου για τη δουλειά και τη συμβολή του στην ομάδα της Ξάνθης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα