Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από μαθητές στην Ξάνθη – Δώρισαν 430 ευρώ!

Κοινοποίηση

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από μαθητές στην Ξάνθη – Δώρισαν 430 ευρώ!

Το συνολικό ποσό των 430 ευρώ δώρισαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, στηρίζοντας συλλόγους και αποδεικνύοντας εμπράκτως την φιλευσπλαχνία τους. 

ΔΩΡΕΑ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Γ6

      

Οι μαθητές του τμήματος Γ6 του σχολείου μας πρόσφεραν τα χρήματα του ταμείου τους (230€) στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές  ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «ΛΑΜΨΗ».

Συγχαίρουμε  ιδιαίτερα τους μαθητές μας για την πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε αυτή η πράξη αγάπης κι ευαισθησίας να βρει και άλλους μιμητές!

ΔΩΡΕΑ 15μελούς ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Μια ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία του 15μελούς του σχολείου με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Ιουνίου 2021. Συγκεκριμένα οι μαθητές μας πρόσφεραν τα χρήματα των  ταμείων τους (200€) στους δύο φιλοζωικούς συλλόγους της πόλης μας, «Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης-Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος» & στα  «Adespotoulia Xanthis». Με το ποσό αυτό θα καλυφθεί ένα μικρό μέρος των  αναγκών των δύο Συλλόγων, οι οποίοι αγωνίζονται υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τα ανυπεράσπιστα αδέσποτα ζωάκια της πόλης μας! 

Θερμά συγχαρητήρια στα  παιδιά μας για την ευαισθησία τους και το μήνυμα αισιοδοξίας  σε όλους μας. Μακάρι να βρει και άλλους μιμητές η πράξη τους! 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα