Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Θωρακίστηκαν» με ναυαγοσώστες οι παραλίες στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

skala-avdiron


Τοποθετήθηκαν νέες, σύγχρονες, ειδικές εξέδρες σε Άη Γιάννη, Πόρτο Μόλο, Άβδηρα, Μυρωδάτο 

Επί ποδός φαίνεται πως θα βρίσκονται φέτος το καλοκαίρι περισσότεροι ναυαγοσώστες στην Ξάνθη, καθώς τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά περισσότερες εξέδρες και έχουν γίνει αντίστοιχες προσλήψεις. 

Στην παραλία του Άη Γιάννη, μια από τις πιο πολυσύχναστες πλαζ της Ξάνθης, αν και μη οργανωμένη, τοποθετήθηκε φέτος εξέδρα ναυαγοσώστη ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο Πόρτο Μόλο, όπου τοποθετήθηκαν δύο πύργοι ναυαγοσώστη στα δύο beach bar που λειτουργούν στην περιοχή. 

Η θωράκιση ωστόσο των παραλιών με ναυαγοσώστες δεν σταματά εκεί, καθώς αντίστοιχη εξέδρα τοποθετήθηκε και στη Σκάλα Αβδήρων ενώ ανανεώθηκαν και οι πύργοι ναυαγοσώστη που υπήρχαν στο Μυρωδάτο, με νέες σύγχρονες εξέδρες. 

Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη έλαβε και φέτος 5 βραβεία Γαλάζιας Σημαίας για ισάριθμες παραλίες της, ήτοι Εράσμιο, Μάγγανα, Μυρωδάτο, Πόρτο Μόλο και Μάνδρα.

Παράλληλα, φέτος τοποθετήθηκαν περισσότερες ομπρέλες στις μη οργανωμένες παραλίες, καθώς και νέοι κάδοι απορριμάτων, γεγονός που δείχνει τις αντίστοιχες προσπάθειες που καταβάλλονται για τη βελτίωση των υποδομών της παραλιακής ζώνης της Ξάνθης. 

exedra
Ξάνθη: Εξέδρα ναυαγοσώστη στην παραλία Άη Γιάννη

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα