Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βέλλιος: Πρόταση από Ξάνθη όχι, από ομάδες της Super League 1, ναι!

Κοινοποίηση

Βέλλιος: Πρόταση από Ξάνθη όχι, από ομάδες της Super League 1, ναι!

Ο Απόστολος Βέλλιος μιλάει με club στην Ελλάδα, αλλά όχι με τους Ακρίτες. Όχι ακόμα τουλάχιστον!

O Απόστολος Βέλλιος  έμεινε ελεύθερος από την Άσκολι, δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, τουναντίον μάλιστα, ψάχνοντας ένα δυνατό… restart στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η Ξάνθη πάντως δεν είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει μέχρι στιγμής, έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Αντιθέτως, ο 29χρονος επιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, βολιδοσκοπείται από δύο ομάδες της Super League 1, αλλά χωρίς να έχουν προχωρήσει στο… απροχώρητο οι επαφές.

Τα 250 χιλιάρικα που είχε στην Ιταλία, δύσκολα, αν όχι ακατόρθωτο, να τα βρει στην Ελλάδα, αλλά τα χρήματα δεν είναι αυτοσκοπός για τον Θεσσαλονικιό φορ. Μιλώντας στο περιβάλλον του, έχει αποφασίσει να πάει εκεί που θα τον θέλουν περισσότερο. Το οικονομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. «Διψάει» για ποδόσφαιρο, από χρήμα είναι… χορτάτος! Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα υπογράψει με… παλαμάκια!

Το εξωτερικό παραμένει πάντα ένας πιθανός προορισμός, αλλά πλέον δεν είναι πρώτη επιλογή. Τη παρούσα χρονική στιγμή. Σε 10-15 μέρες ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα