Καταγγέλλουν τον δήμο για παράνομες περισυλλογές αδέσποτων οι φιλόζωοι

Καταγγέλλουν τον δήμο για παράνομες περισυλλογές αδέσποτων οι φιλόζωοι

Βέλη κατά του Δήμου Ξάνθης εξαπολύουν οι “Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης” που σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για μαζική συλλογή αδέσποτων από το κέντρο της πόλης, χωρίς να υπάρχει οργανωμένο πλάνο για τη φύλαξη και μετέπειτα φροντίδα των ζώων αυτών. 

Αναλυτικά σημειώνουν: 

ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!

Ο δήμος Ξάνθης μαζεύει  τα λατρεμένα σκυλιά της αγοράς άνευ λόγου και αιτίας, πολύ ήσυχα σκυλιά και πολύ αγαπητά, μας τηλεφωνούν από το πρωί καταστηματάρχες και φιλόζωοι, όλη μέρα σήμερα γίνεται χαμός  για να επιστρέψουν πίσω. 

Εννοείται ότι η περισυλλογή είναι παράνομη, εννοείται ότι οι επιτροπές που γίνονταν κάθε μήνα σταμάτησαν εδώ κι ένα χρόνο, εννοείται ότι  το νέο κυνοκομείο δεν λειτουργεί και το παλιό κυνοκομείο είναι φουλ από άρρωστα και από σκυλιά που παρανόμως περισυλλέγονται (και αγνοείται η τύχη τους) γιατί τηλεφωνούν συνέχεια κάποιοι με το γνωστό “μαζέψτε τα δεν τα θέλουμε”. 

Ο φαύλος κύκλος δεν θα τελειώσει και αυτό το ρεζίλι με τις παράνομες περισυλλογές θα πρέπει να πάρει ένα τέλος.

Μη μας τηλεφωνείτε εμάς, τα παράπονα σας στον δήμο που προφανώς δεν πήρε χαμπάρι ότι ένας στους δύο Ξανθιώτες είναι φιλόζωοι. (Εξαιρούνται από το γκάλοπ αυτοί που αγαπάνε μόνο τον εαυτό τους.)

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال