Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Μαθητές σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν τις ακτές

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Μαθητές σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν τις ακτές

Εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών Μαγγάνων και Μυρωδάτου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/6/2021 και Τετάρτη 23/6/2021 από τους μαθητές της ΣΤ΄ και Δ΄. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 3ου θεματικού άξονα «Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη» του πιλοτικού προγράμματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» και της υποενότητας «Εθελοντισμός» .

Οι μαθητές μας είχαν στο πλευρό τους, πέρα από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και την συνδρομή των δύο Δήμων στα γεωγραφικά όρια των οποίων βρίσκονται οι παραλίες.

Συγκεκριμένα στην παραλία Μυρωδάτου δίπλα στους μαθητές μας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτριος Παπαδόπουλος και Πασχάλης Αγγελάκης οι οποίοι χάρισαν στους μικρούς εθελοντές από ένα αναμνηστικό και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Ξάνθη: Μαθητές σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν τις ακτές

Επίσης στην παραλία Μυρωδάτου δίπλα στους μαθητές μας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης , ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Τσόγκας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αθανάσιος Γαλανόπουλος οι οποίοι ευχαρίστησαν τους μαθητές μας για την δράση τους και τους πρόσφεραν αναμνηστικά και χυμούς.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 14ου Δημοτικού Σχολείου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Μίχογλου, τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Τσιτιρίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση της δράσης, όπως και τον κ. Δημήτριο Καρατσομπανάκη για την άψογη φιλοξενία των μαθητών μας στην παραλία Μυρωδάτου.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα