Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα beauty συστατικά που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα σας φέτος το καλοκαίρι

Κοινοποίηση

Τα beauty συστατικά που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα σας φέτος το καλοκαίρι

Φυσικά το καλοκαίρι είναι η εποχή που η επιδερμίδα και πόσο μάλλον του προσώπου ταλαιπωρείται περισσότερο αφού η υπεριώδης ακτινοβολία και η ζέστη πολλές φορές ευθύνονται για την αφυδάτωση του δέρματος. 

Σε κάποιες γυναίκες παρατηρείται λιπαρότητα στο πρόσωπο, κάνοντας το δέρμα πιο θαμπό και ευάλωτο ενώ σε άλλες ξηροδέρμια. Η σωστή περιποίηση και ενυδάτωση του δέρματος, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητη. Ανακάλυψε λοιπόν, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου για την καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού προσώπου που θα κάνουν το πρόσωπό σου πιο όμορφο και λαμπερό.

Η σωστή επιλογή προϊόντων περιποίησης γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας καθώς από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρει. Παρακάτω θα βρεις beauty συστατικά που σίγουρα αν τα καλλυντικά ή τα προϊόντα περιποίησης που θα διαλέξεις, τα περιέχουν ως βασικό συστατικό, τότε θα έχεις κάτι παραπάνω από μία λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα.

Αλόη

Για βαθιά ενυδάτωση αλλά και τόνωση, τα προϊόντα περιποίησης όπως ένα face mist ή μία κρέμα προσώπου με αλόη είναι το ό,τι πιο must have. Μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο, η επιδερμίδα ανακουφίζεται με την αλόη και αναζωογονείται. Μην ξεχνάς επίσης, τα αντιοξειδωτικά που περιέχει η αλόη και σε περίπτωση ερεθισμένης επιδερμίδας ή εγκαύματος, αποτελεί την τέλεια και γρήγορη λύση. 

Αγγούρι

Δρόσισε το δέρμα σου με ενυδατικές  ή ακόμα και after sun κρέμες που περιέχουν αγγούρι. Το αγγούρι όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα αλλά καταπραΰνει τις φλεγμονές του προσώπου που μπορεί να προκληθούν το καλοκαίρι ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. 

Extra Tip: Μην ξεχνάς την περιοχή των ματιών το καλοκαίρι. Ενυδάτωσε καλά την περιοχή και φρόντισε τους μαύρους κύκλους με κρέμες αγγουριού, ως beauty συστατικό που σίγουρα θα σε αναζωογονήσουν.

Kανναβιδιόλη

Η κανναβιδιόλη ή ακόμα και το έλαιο κάνναβης απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα ενώ παράλληλα η κανναβιδιόλη αποτρέπει την εμφάνιση της ξηρότητας. Επίσης, το CBD oil χαρίζει στο πρόσωπό σου σφριγηλότητα αλλά και ελαστικότητα. Τα προϊόντα περιποίησης Enecta https://hempoilshop.gr/brand/enecta/  με κανναβιδιόλη σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν και το αποτέλεσμα της κανναβιδιόλης σίγουρα θα σου χαρίσει την επιδερμίδα που ονειρεύεσαι.

Γιαούρτι 

Οι καλλυντικές ιδιότητες του γιαουρτιού έχουν τις ρίζες πολύ παλιά καθώς ακόμα και οι γιαγιάδες μας το χρησιμοποιούσαν για να φροντίσουν και να περιποιηθούν το πρόσωπο τους. Εκτός από τη φρεσκάδα και την αναζωογόνηση που προσφέρει, το γιαούρτι λειτουργεί ανασταλτικά για τις λεπτές ρυτίδες καθώς και για τα νεκρά κύτταρα. 

Τα beauty συστατικά σίγουρα θα βοηθήσουν το δέρμα σου τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέροντας του φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Δεν έχεις παρά μόνο να αγοράσεις τα must have beauty products για το καλοκαίρι που όχι μόνο θα σε ανανεώσουν αλλά θα κάνουν την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή και νεανική. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα