Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Η Αγγλία πηγαίνει τελικό

Κοινοποίηση

Σειρά του δεύτερου ημιτελικού του Euro σήμερα Τετάρτη ανάμεσα στην Αγγλία και την Δανία στο «Γουέμπλεϊ», ενώ νωρίτερα θα μας απασχολήσουν επίσης τα προκριματικά Champions League

Μπόντο Γκλιμτ – Λέγκια (19.00)

Απίστευτη χρονιά πέρσι για την Μπόντο Γκλιμτ, που κατέκτησε με μεγάλη άνεση το πρωτάθλημα στη Νορβηγία και έτσι παίζει για πρώτη φορά στα προκριματικά του Champions League. Πάντως, την φετινή αγωνιστική χρονιά δεν παρουσιάζεται το ίδιο αποτελεσματική, έχοντας απολογισμό 7-3-3 στις 13 πρώτες αγωνιστικές. Δύσκολο εμπόδιο της Λέγκια στον πρώτο προκριματικό γύρο, όμως έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της και είναι έτοιμη. 

Ακόμη ένας τίτλος για την Λέγκια την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Πολωνία και είναι μακράν η πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας εδώ και χρόνια. Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, οπότε τα μοναδικά παιχνίδια που έχει δώσει είναι αποκλειστικά φιλικού επιπέδου. Πάντως φαντάζει ως το φαβορί απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ, παίζοντας αρχικά σήμερα στη Νορβηγία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο έτοιμη η Μπόντο Γκλιμτ, αλλά περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της Λέγκια. Οι δύο ομάδες είναι σε θέση να σκοράρουν και το Goal/Goal πληρώνει 1.70 στην Stoiximan.

Μακάμπι Χάιφα – Καϊράτ (20.00)

Σπουδαία σεζόν πέρσι για την Μακάμπι Χάιφα, αφήνοντας πίσω της την Μακάμπι Τελ Αβίν στην μάχη του τίτλου. Η κατάκτηση του τίτλου την φέρνουν σαφώς στο σημείο να παίζει προκριματικά του Champions League και στα χαρτιά είναι το φαβορί απέναντι στην Καϊράτ. Σε πρώτο πλάνω σαφώς στο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα. 

Την έκπληξη ολοκλήρωσε πέρσι στο Καζακστάν η Καϊράτ και κατέκτησε τον τίτλο. Άφησε πίσω της ομάδες όπως η Αστάνα και τερμάτισε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ήδη φέτος έχει παίξει 19 αγωνιστικές και με απολογισμό 10-7-2 βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ως έτοιμη πέφτει στην μάχη της Ευρώπης, παίζοντας σήμερα στο γήπεδο της Μακάμπι Χάιφα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Στα μέτρα της Μακάμπι Χάιφα η αναμέτρηση και αν φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης θα βγάλει τον άσο σε απόδοση 1.80 από το Pamestoixima. 

Αγγλία – Δανία (22.00)

Σε παράσταση για έναν ρόλο οδήγησε η Αγγλία τον προημιτελικό του Euro απέναντι στην Ουκρανία και το νικηφόρο 4-0 μιλά από μόνο του. Ολοένα και καλύτερη η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει το τρόπαιο. Μεγάλο της «όπλο» ότι ο ημιτελικός με την Δανία θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ», όπως και ο μεγάλος τελικός, εφόσον προκριθεί. Προβλήματα απουσιώς δεν υπάρχουν.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ – Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Γουόκερ – Φίλιπς, Ράις – Στέρλινγκ, Μάουντ, Σάντσο – Κέιν 

Ούτε η Τσεχία στάθηκε εμπόδιο για την Δανία ως προς την συνέχεια στην διοργάνωση, με την ομάδα του Χιούλμαντ να επικρατεί με 2-1. Δεν είχε την ίδια ορμή όπως τα προηγούμενα παιχνίδι, όμως ο στόχος επετεύχθη και η πορεία της κρίνεται ήδη πετυχημένη. Εξάλλου πρόκειται για την μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης και η όρεξη έχει ανοίξει, ώστε να φτάσει μέχρι τέλους. Ακόμη πιο δύσκολο σαφώς το έργο της σήμερα απέναντι στην Αγγλία και μάλιστα στο «Γουέμπλεϊ». 

Πιθανή ενδεκάδα Δανίας (3-4-3): Σμάιχελ – Βέστεργκααρντ, Κιάερ, Κρίστενσεν – Μέλε, Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Λάρσεν – Ντάμσγκααρντ, Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε αυτό το επίπεδο κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αλλά η εικόνα της Αγγλία της δίνει τον πρώτο λόγο για τον άσο στο 1.80 από την Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα