Γεωργιάδης: Ανοιχτό ενδεχόμενο για click away σε ανεμβολίαστους

Γεωργιάδης: Ανοιχτό ενδεχόμενο για click away σε ανεμβολίαστους

«Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει το χειμώνα, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα», είπε

«Δεν υπάρχει συζήτηση για click away για τους ανεμβολίαστους αυτή τη στιγμή», διαμήνυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία της πανδημίας, αν και όπως είπε δεν μπορεί να το αποκλείσει ως ενδεχόμενο στην περίπτωση που τα πράγματα χειροτερέψουν κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας: «Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει το χειμώνα, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα».


Για το λιανικό εμπόριο


«Το λιανικό εμπόριο έχει τηρήσει τα μέτρα, είσαι με μάσκα, στο εστιατόριο τη βγάζεις», διαχώρισε τις δύο επιχειρηματικές κατηγορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης και σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως «ως προς την υποχρεωτικότητα δεν έχω ακούσει τίποτα για το λιανικό εμπόριο, ούτε για τον έμπορο ούτε για τον εργαζόμενο. Η εστίαση είναι άλλο πράγμα».

Αναφορικά με τον τουρισμό είπε πως, ως Υπουργός Ανάπτυξης έχει «πολύ μεγάλη αγωνία να πιάσουμε τους στόχους του τουρισμού».  «Μέχρι σήμερα είμαστε πολύ πάνω από τους στόχους μας. Σχεδόν 50% πάνω από το στόχο που είχαμε θέσει (40% του 2019)», τόνισε.


Για τη Μύκονο


Ειδικά για τη Μύκονο είπε πως είναι «πάνω από το 2019 και με υψηλότερες τιμές», εξηγώντας ότι, «τα μέτρα είχαν επίδραση σε ορισμένες κρατήσεις σε βίλες. Δεν ήταν αρνητική η επίδραση, αφού δεν έγιναν τα πάρτι, άρα απέδωσαν τα μέτρα» και τόνισε ότι, «η κακή εικόνα της Μυκόνου δεν έθεσε σε κίνδυνο τη Μύκονο, αλλά τον τουρισμό στην Ελλάδα κι επειδή ενδιαφερόμαστε για όλη τη χώρα πήραμε μέτρα».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال