Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Ο Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου συντροφιά με την «Τσίχλα» της Ξάνθης

Κοινοποίηση

Ο Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου συντροφιά με την «Τσίχλα» της Ξάνθης


Ο Γιώργος Μαυρίδης γονάτισε στην παραλία και ζήτησε από την Κρίστη Καθάργια να τον παντρευτεί. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Πρόταση γάμου στην παραλία αποφάσισε να κάνει στη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο ίδιος είχε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να λάβει το πολυπόθητο “ναι”, κάτι που τελικά συνέβη.

Συγκεκριμένα, το γνωστό ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, με τα σκυλάκια τους να παίζουν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Μέσα σε ένα από αυτά ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε την πρόταση.

“Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου”, είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η Κρίστη Καθάργια σάστισε όταν είδε το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μαυρίδης γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

“Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;” ρώτησε ο παρουσιαστής την Κρίστη Καθάργια, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν χρόνο, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μοιραστεί τώρα το εν λόγω βίντεο με τους φίλους του στο Youtube.

Δείτε παρακάτω την πρόταση γάμου του παρουσιαστή:

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα