Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα της Εθνικής στην πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό

Κοινοποίηση

Ήττα της Εθνικής στην πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό

Η Εθνική ομάδα μπήκε άσχημα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, συναντώντας ένα πολύ συγκροτημένο σύνολο, όπως ήταν αυτό της Λετονίας, κάτι το οποίο εκφράστηκε και στις δύο πλευρές του γηπέδου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει από νωρίς η ψαλίδα και να τελειώσει η συνάντηση με σκορ 52-81.

Για τρία δεκάλεπτα οι διεθνείς μας δεν έβρισκαν ρυθμό, οι Λετονοί έβγαλαν πολλά εύκολα καλάθια, βρίσκοντας σε ανισορροπία την ελληνική άμυνα, μετέφεραν ακόμα μεγαλύτερο άγχος στην πλευρά μας και «τέλειωσαν» από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στην τελευταία περίοδο ο Χατζηδάκης με τον Μακρή άλλαξαν λίγο την εικόνα στην επίθεση, όχι και την έκβαση του αποτελέσματος.

Διαιτητές: Πέιτς – Σοβράν – Κορβασέρ.

Τα δεκάλεπτα: 6-25, 18-47, 31-66, 52-81

ΕΛΛΑΔΑ (Οζντεμίρ): Μουμτζόγλου 11 (1), Χατζηδάκης 13 (1), Τσαουσίδης 1, Μακρής 11, Κοντογιάννης 7, Ατνάν 3, Χαλδαίος, Φιλίππου, Τσίλης 3, Χατζηκαντής 2, Μαρτσάκης, Παπαδόπουλος 2.

ΛΕΤΟΝΙΑ (Βένκους): Βέινμπεργκς 11, Μπεγκίνσκις 15, Πόντνιεκς 16 (1), Τουρκς 8, Γκαμπράνοβς 12, Ρουκαβισνίκοβς, Μπέρζινς, Σάνουκς 4, Λάσμανς 7, Ούργκα, Κιρίλοβς 4, Μπούντζινς 4.

Το ΣΕΦ έχει προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, προκειμένου η κεντρική αρένα και οι γύρω χώροι να είναι προσβάσιμοι στους αθλητές

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.    
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα