Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει στην Γ’ Εθνική ο Ορφέας – Άκαρπες οι προσπάθειες Χατζημεστή

Κοινοποίηση

Επιστρέφει στην Γ’ Εθνική ο Ορφέας – Άκαρπες οι προσπάθειες Χατζημεστή

Στο κενό έπεσαν οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης, Μπάμπης Χατζημεστής, για να βρει τους απαραίτητους πόρους που χρειαζόταν η ομάδα ώστε να εξασφαλίσει το κεφάλαιο για τη συμμετοχή στην Super League 2. 

Παρά τις προσπάθειες του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει και του χρόνου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ελπίζοντας πως στο μέλλον θα προκύψουν οι ιδανικές συνθήκες ανόδου. 

“Με βαθιά μου λύπη ένα μεγάλο όνειρο έλαβε τέλος εγώ από την μεριά μου αυτές τις 20 μέρες έκανα ότι δυνατόν για να μπορέσω να κάνω πραγματικά τα όνειρα αυτών των παιδιών από του μόνους που έχω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη συγνώμη συγνώμη” έγραψε ο πρόεδρος της ομάδας στο Facebook. 

Υπενθυμίζεται πως αμέσως μετά την ιστορική άνοδο του Ορφέα Ξάνθης στην SL2, ακολούθησε καταιγισμός δελτίων τύπου και συγχαρητηρίων από φορείς και τοπικούς παράγοντες της περιοχής, κάτι ωστόσο που δεν μετουσιώθηκε σε πράξεις που θα έφερναν και τα απαραίτητα κεφάλαια στην ομάδα ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στην Super League 2 μαζί με τον ΑΟΞ. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα