Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος στο πλευρό των κτηνοτρόφων

Κοινοποίηση

Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος στο πλευρό των κτηνοτρόφων

Παρέχει δωρεάν υπέρηχο στο ζωικό κεφάλαιο και συμβουλευτική υποστήριξη για την εφαρμογή διεθνών προτύπων λειτουργίας κτηνοτροφικών μονάδων 

Την ακμάζουσα πορεία της συνεχίζει η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, μια βιομηχανία που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα το 1984 και πλέον αριθμεί ένα μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων κτηνοτροφικών μονάδων, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα της χώρας. Μέσα στα 37 χρόνια λειτουργίας της η παραδοσιακή γαλακτοβιομηχανία κατάφερε να κατακτήσει μια εξέχουσα θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό, ενώ πλέον στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου των συνεργαζόμενων κτηνοτροφικών μονάδων στη χώρα. 

Οι ιθύνοντες της εταιρίας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση του κτηνοτροφικού κόσμου στο φιλόδοξο σχέδιο συνεργασιών που έχει αναπτύξει η γαλακτοβιομηχανία, ήδη από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της, και επενδύουν στην διεύρυνση και αναβάθμιση του δικτύου συνεργατών τους σε όλη την Ελλάδα. 

Νέες συνεργασίες και υποδομές 

Αναφορικά με τους στόχους που θέτει η γαλακτοβιομηχανία για τη νέα σεζόν, ξεχωρίζει αυτός περί αύξησης κατά 50% της εισκομιζόμενης ποσότητας γάλακτος αλλά και η δημιουργία ενός υποσταθμού μεγαλύτερου από αυτόν που λειτουργεί ήδη. 

Από την πλευρά τους οι νέοι κτηνοτρόφοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα θετικοί στο να συνεργαστούν με την ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ και να επωφεληθούν από τα σύγχρονα μοντέλα λειτουργίας που εφαρμόζει η εταιρία, κάτι που προκύπτει από τις θετικές επαφές που πραγματοποιούν εκπρόσωποι της γαλακτοβιομηχανίας. 

Κίνητρα στους κτηνοτρόφους

Η έμπρακτη στήριξη της γαλακτοβιομηχανίας Όμηρος προς τους κτηνοτρόφους που συνάπτουν συνεργασίες με την εταιρία αποτυπώνεται στα ανταποδοτικά οφέλη που προσφέρει η ίδια. Μάλιστα ανάμεσα στα κίνητρα που προσφέρει η γαλακτοβιομηχανία στους κτηνοτρόφους που συνάπτουν συμβάσεις συνεργασίας με την ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι και η δωρεάν παροχή υπερήχου στο ζωικό τους κεφάλαιο. Παράλληλα, οι συνεργαζόμενοι με την γαλακτοβιομηχανία κτηνοτρόφοι θα λάβουν συμβουλευτική και εκπαιδευτική υποστήριξη από την εταιρία για την εναρμόνισή τους με διεθνή πρότυπα του εξωτερικού σχετικά με τις ορθές πρακτικές υγιεινής και ευζωίας του ζωικού κεφαλαίου τους. 

Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος στο πλευρό των κτηνοτρόφων

Νέες θέσεις εργασίας 

Η ολοένα ανοδική πορεία που ακολουθεί η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό για επέκταση των δραστηριοτήτων και σύναψη νέων συμβάσεων με κτηνοτρόφους, γεννά την ανάγκη για κάλυψη νέων θέσεων εργασίας. Στο άμεσο σχεδιασμό της εταιρίας περιλαμβάνεται συνεπώς και η ανάγκη άμεσων προσλήψεων τόσο νέων πτυχιούχων, σε ειδικότητες όπως αυτή της Γεωπονίας, όσο και ευρύτερα την επέκταση του ανθρώπινου δυναμικού της γαλακτοβιομηχανίας με την πρόσληψη νέων αλλά και έμπειρων επαγγελματιών οδηγών. 

Τυροκομικά 5 γενεών 

Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος δεν έχει καταλάβει τυχαία περίοπτη θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών. Η οικογένεια Γιαννίτση, που ξεκίνησε τη βιομηχανία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, παρασκευάζει εδώ και πέντε γενιές τυροκομικά, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους, το άρωμα και τη γεύση τους. Ακολουθώντας παραδοσιακές τεχνικές Θεσσαλών τυροκόμων, η γαλακτοβιομηχανία παρασκευάζει σήμερα μια σειρά από γαλακτοκομικά προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν για την αυθεντική γεύση τους, που τα καθιστά μοναδικά. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα