Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Κοινοποίηση

ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Γήπεδο: Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Διαιτητής: Μπριχ (Γερμανία)

Ώρα: 22:00

Κανάλι: ΑΝΤ1

Μεσογειακή μάχη στην Αγγλία ο πρώτος ημιτελικός του Euro2020. Συγκρούονται το δεύτερο με το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παράδοση

    • Σε μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει ισορροπία, με την ισοπαλία να επιβεβαιώνεται 15 φορές και αμφότερες να έχουν από 11 νίκες.

    • Ηταν στον ίδιο προκριματικό όμιλο πριν το Παγκόσμιο του 2018. Εκείνες οι δύο συναντήσεις τους (3-0 η Ισπανία εντός, 1-1 στην Ιταλία) είναι οι πιο πρόσφατες.

    • Μονομάχησαν στον τελικό του Euro2012, με την… ανίκητη τότε Ισπανία να φτάνει στο εύκολο 4-0. Είχε σκοράρει σε εκείνο το ματς ο Αλμπα, που είναι και μέλος της σημερινής ομάδας.

    • Είχαν συναντηθεί τόσο στο προηγούμενο Euro2008 (Ισπανία στα πέναλτι για τους «8»), όσο και στο επόμενο Euro2016 (Ιταλία 2-0 στους «16»)

Διαιτητής

Ο Φελιξ Μπριχ είναι διαιτητής με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League (και μάλιστα με διαφορά από τον 2ο) σε σύγκριση με τους συναδέλφους του που παίρνουν μέρος στο Euro2020 (79 αναμετρήσεις) είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Γιατρός στο επάγγελμα, έχει την στήριξη της Uefa και ο σημερινός θα είναι ο 5ος αγώνας που διευθύνει στο Euro2020. Είχαν προηγηθεί το Βέλγιο-Πορτογαλία 1-0, Βέλγιο-Φινλανδία 2-0,  το Ολλανδία-Ουκρανία 3-2 και πιο πρόσφατο το 4-0 των Αγγλων επί των Ουκρανών για τους «16». Σε κανέναν δεν είχαμε κόκκινη ή πέναλτι.

HOT NEWS

    • -Mε 101 η Ιταλία και με 95 η Ισπανία είναι οι δύο ομάδες με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο τουρνουά

    • -Στο προηγούμενο παιχνίδι τους οι Ισπανοί ανάγκασαν τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελβετίας σε 10 αποκρούσεις!

    • -Το 40% των αυτογκολ του τουρνουά έχει σημειωθεί σε παιχνίδια της Ισπανίας

    • -Η Ιταλία είναι αήττητη εδώ και 32 παιχνίδια

    • -Εκτός παιχνιδιού ο εξαιρετικός στο τουρνουά μπακ χαφ Σπινατσόλα, που είναι ο μεγάλος άτυχος στην πλευρά των Ιταλών αλλά και ο ηγετικός μέσος Σαράμπια στην Ισπανία

Στοίχημα Αγώνα

Μοιρασμένο σετ: Ελαφρύ φαβορί οι Ιταλοί, σε ένα σετ που περισσότερο τείνει προς την ισορροπία. Ισως το έξτρα που δίνουν οι στοιχηματικές στην ομάδα του Μαντσίνι είναι περισσότερη φρεσκάδα. Αφενός οι βασικοί έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο, αφού έγινε ολικό rotation στο φινάλε των ομίλων με την Ουαλία, αφετέρου οι Ισπανοί έρχονται από δύο παρατάσεις στα νοκ άουτ.

Δημιουργούν και οι δύο: Τα νούμερά τους είναι πολύ καλά. Η Ιταλία είναι η 1η στον πίνακα με τις τελικές προσπάθειες στο τουρνουά, ενώ οι Ισπανοί έχουν τις περισσότερες τελικές στην αντίπαλη εστία.  Εχει βάση να κοιτάξει κάποιος προς το g/g του 1.91 στη Bwin.

Δεν σκοράρει εκτός περιοχής: Η Ισπανία  είναι από τις καλύτερες επιθέσεις του τουρνουά, κάτι που καταφέρνει με τους αυτοματισμούς της και τις φορές που βάζει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Διόλου τυχαίο πως δεν έχει σκοράρει ακόμη εκτός αυτής. Ξεκάθαρο δείγμα πως δεν είναι ομάδα που αρέσκεται να δοκιμάζει σουτ από απόσταση. Η Ιταλία είναι ομάδα που δείχνει δουλεμένη στις στημένες μπάλες, με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές με το κεφάλι. Ρίσκο στο να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 5.90 του Stoiximan.gr

Eχουν κόρνερ τα Ισπανικά ματς: Συνολικά 15 κόρνερ είχε το Ελβετία-Ισπανία, άλλο ένα ματς των Ισπανών που είχε αρκετά κόρνερ. Η Ιταλία στο πρώτο δυνατό παιχνίδι στο τουρνουά επέτρεψε στο Βέλγιο να κερδίσει 9. Το line στο Over 9,5 μπορεί να καλυφθεί στο μεταξύ τους, σε τιμή 1.95 στη winmasters.

BetMarket Επιλογές

    • G/G (1.91) Bwin

    • 1ο γκολ με κεφαλιά (5.90) Stoiximan.gr

    • Over 9,5 κόρνερ (1.95) Winmasters.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα