Κλείνει ο δρόμος Λεύκη – Βανιάνο λόγω ασφαλτόστρωσης

Κλείνει ο δρόμος Λεύκη – Βανιάνο λόγω ασφαλτόστρωσης

Τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδική αρτηρία Λεύκη - Βανιάνο, στο πλαίσιο του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΩΝ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» της εργολαβίας «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ», αποφάσισε η Αστυνομία. 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, ως αναφέρεται, στο υπ’ αριθμό 23 (Λεύκη – Βανιάνο) τμήμα του αποσπάσματος 13 των συμβατικών τευχών της εργολαβίας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός της οδού για λόγους ασφαλείας λόγω του μικρού πλάτους των οδικών τμημάτων που δεν εξυπηρετούν ταυτόχρονα την ασφαλή παράπλευρη κυκλοφορία, η οποία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς σε όλη τη διάρκεια των έργων. 

Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από την Τετάρτη 14/07/2021 έως την Παρασκευή 23/07/2021, από την 07:00 ώρα έως την 20:00. Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών, προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης. Τις ώρες μη πραγματοποίησης εργασιών, οι προειδοποιητικές πινακίδες να είναι ευκρινέστατα τοποθετημένες προς πρόληψη τροχαίου ατυχήματος.

Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων, εν γένει, τις εργασίες, σε συνεργασία σε συντρέχουσα περίπτωση με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης να τοποθετηθεί σχετική σήμανση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/07, της υπ΄ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 (Φ.Ε.Κ. 905 Β΄ / 20-5-2011) Απόφασης Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών και των πεζών. 

Με το πέρας των εργασιών η οδός να παραδοθεί στην κυκλοφορία καθαρή από ξένες ύλες, μηχανήματα, πινακίδες και λοιπά αντικείμενα. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.    

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال