Γυρίσματα στην Ξάνθη για τη νέα σειρά του Μανουσάκη

Γυρίσματα στην Ξάνθη για τη νέα σειρά του Μανουσάκη

Τμήματα της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης για λογαριασμό της ΕΡΤ πρόκειται να κινηματογραφηθούν στην Ξάνθη. 

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, ενώ όπως επισημαίνεται ζητούνται και βοηθητικοί ηθοποιοί για τα εν λόγω γυρίσματα. 

“ Σε λίγες μέρες ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης θα ξεκινήσει στην Ξάνθη, για λογαριασμό της ΕΡΤ,  τα γυρίσματα μιας νέας σειράς με τίτλο «Ελληνικό διήγημα - Ποιος ο φονέας του αδελφού μου». Σειρά βασισμένη σε ένα από τα πιο γνωστά και εκτενή αυτοβιογραφικά διηγήματα του Θρακιώτη Γεωργίου Βιζυηνού (1849-1896)” σημειώνει ο Σύλλογος. 

“Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ζητούνται άνδρες και γυναίκες , όλων των ηλικιών, ως βοηθητικοί ηθοποιοί με διαθεσιμότητα από 30/7 έως 05/08.  Ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης θα συνδράμει στην όλη προσπάθεια , συμβάλλοντας πλην των άλλων  και στην προβολή της πόλης μας.  Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε το 6949561996 τον κ. Δημήτρη Όντο” επισημαίνει σχετικά. 

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του XanthiNea.gr: Ταινίες και σειρές που γυρίστηκαν στην Ξάνθη

Μάλιστα ο Μανούσος Μανουσάκης ετοιμάζει και άλλες παραγωγές για την ΕΡΤ, για τις οποίες μάλιστα μίλησε πρόσφατα και δημόσια. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.   

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال