Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γυρίσματα στην Ξάνθη για τη νέα σειρά του Μανουσάκη

Κοινοποίηση

Γυρίσματα στην Ξάνθη για τη νέα σειρά του Μανουσάκη

Τμήματα της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης για λογαριασμό της ΕΡΤ πρόκειται να κινηματογραφηθούν στην Ξάνθη. 

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, ενώ όπως επισημαίνεται ζητούνται και βοηθητικοί ηθοποιοί για τα εν λόγω γυρίσματα. 

“ Σε λίγες μέρες ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης θα ξεκινήσει στην Ξάνθη, για λογαριασμό της ΕΡΤ,  τα γυρίσματα μιας νέας σειράς με τίτλο «Ελληνικό διήγημα – Ποιος ο φονέας του αδελφού μου». Σειρά βασισμένη σε ένα από τα πιο γνωστά και εκτενή αυτοβιογραφικά διηγήματα του Θρακιώτη Γεωργίου Βιζυηνού (1849-1896)” σημειώνει ο Σύλλογος. 

“Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ζητούνται άνδρες και γυναίκες , όλων των ηλικιών, ως βοηθητικοί ηθοποιοί με διαθεσιμότητα από 30/7 έως 05/08.  Ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης θα συνδράμει στην όλη προσπάθεια , συμβάλλοντας πλην των άλλων  και στην προβολή της πόλης μας.  Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε το 6949561996 τον κ. Δημήτρη Όντο” επισημαίνει σχετικά. 

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του XanthiNea.gr: Ταινίες και σειρές που γυρίστηκαν στην Ξάνθη

Μάλιστα ο Μανούσος Μανουσάκης ετοιμάζει και άλλες παραγωγές για την ΕΡΤ, για τις οποίες μάλιστα μίλησε πρόσφατα και δημόσια. 


Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.   

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα