Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο όμιλος ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1400 τ.μ.

Κοινοποίηση

Ο όμιλος ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1400 τ.μ.

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Ο όμιλος ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ εγκαθίσταται πλέον στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του και σε μία έκταση σκεπασμένου εμβαδού 1400 τ.μ.

Είδη το πρώτο σκέλος του ομίλου επιχειρήσεων ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ είναι έτοιμο και αρχίζει και υποδέχεται τους πρώτους πελάτες.

Είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα ελέγχου, σέρβις και επισκευής των οχημάτων που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας στο ύψος του υποσταθμού της ΔΕΗ.

Η νέα τεχνική μονάδα του Ομίλου που καλύπτει μία έκταση 300 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει πολλά οχήματα ταυτόχρονα και είναι εξοπλισμένο με τις ποιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές.

Ο όμιλος επενδύοντας χρόνο, κόπο και χρήμα, δημιούργησε ένα άνετο χώρο ελέγχου, διάγνωσης και επισκευής των οχημάτων απαρτιζόμενο από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ήδη τελείωσε η εγκατάσταση και λειτουργία της πρώτης φάσης του επενδυτικού πλάνου του ομίλου που είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων με δυνατότητα εξυπηρέτησης της πλειάδας πελατών τα γραφεία του συνεργείου και ο χώρος αναμονής των πελατών έχει βαφτεί και είναι έτοιμος προς χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το συνεργείο των αυτοκινήτων ο όμιλος φιλοξενεί και την Οδική βοήθεια.

Το επόμενο βήμα του ομίλου και στον πρώτο όροφο που ακολουθεί εγκαθίσταται η έκθεση μεταχειρισμένων και καινούριων αυτοκινήτων καθώς και η υπαίθρια έκταση η οποία καλύπτει συνολικά περίπου μία έκταση 400 τ.μ.

Σημειώνεται ότι στον εσωτερικό ίδιο χώρο θα εγκατασταθούν τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Αγγούσογλου ενώ παράλληλα, ιδρύεται το γραφείο με τις ασφάλειες.

Το υπάρχον γραφείο με τις ασφάλειες των αυτοκινήτων θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Ομίλου.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι στις ίδιες εγκαταστάσεις σε τρίτο βήμα (εκτιμούμε ότι θα είναι πολύ σύντομα αφού οι κτιριακές υποδομές υπάρχουν), θα ακολουθήσει η λειτουργία φανοποιείου και βαφείου.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι όλη η έκταση και οι βοηθητικοί χώροι ξεπερνούν την έκταση των 4 στρεμμάτων.

Εμείς να ευχηθούμε στον όμιλο ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ  καλή δύναμη και καλές δουλειές.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα