Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύσημα στον Ορφέα Ξάνθης από τους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου

Κοινοποίηση

Εύσημα στον Ορφέα Ξάνθης από τους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου

Θερμά συγχαρητήρια στον Ορφέα Ξάνθης για την ιστορική άνοδο στην Super League 2 έσπευσαν να στείλουν οι Δήμοι Αβδήρων και Τοπείρου με ανακοινώσεις τους. 

Ο Δήμος Αβδήρων:

Συγχαρητήρια στον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για την άνοδο του στην Super League 2

Ο Δήμαρχος Αβδήρων συγχαίρει τους Ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για την άνοδο της ομάδας τους στην Super League 2 και εύχεται ανάλογη καλή πορεία με πολλές επιτυχίες και στη νέα κατηγορία.

Ο Δήμος Τοπείρου: 

Συγχαρητήρια στον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για την άνοδο στην SL2

Ο Δήμος Τοπείρου συγχαίρει θερμά τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου SL2. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια προσωπικά στον κ. Μπάμπη Χατζημεστή, στους τεχνικούς και στους ποδοσφαιριστές, για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο και κάνοντας όλους εμάς στο Ν. Ξάνθης υπερήφανους.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Συγχαίρουμε τον ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του και την άνοδο στη SL2. Η επιτυχία της ομάδας αποτελεί παράδειγμα υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού. Όλοι οι συντελεστές πραγματοποίησαν την υπέρβαση για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος, ώστε ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ να αποτελεί έναν σπουδαίο πρεσβευτή της περιοχής μας σε όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.   

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα