Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Κοινοποίηση

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Γήπεδο: Ολυμπικο, Ρώμη

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Ώρα: 22:00

Κανάλι: ΑΝΤ1

Δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στους Ουκρανούς που αποτελούν την έκπληξη της διοργάνωσης αλλά και τους Αγγλους που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παράδοση

Καλή η παράδοση για τους Αγγλους, οι οποίοι μετρούν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 7 αναμετρήσεις απέναντι στους Ουκρανούς.

Πιο πρόσφατη σύγκρουση στα Προκριματικά του Μουντιάλ το 2013, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται δίχως τέρματα (0-0).

Τέσσερα under στις 4 πιο πρόσφατες μονομαχίες τους, τα ¾ ήταν και N/G.

Διαιτητής

Ο διαιτητής με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League (και μάλιστα με διαφορά από τον 2ο) σε σύγκριση με τους συναδέλφους του που παίρνουν μέρος στο Euro2020 (79 αναμετρήσεις) είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Γιατρός στο επάγγελμα, έχει την στήριξη της Uefa και ο σημερινός θα είναι ο 4ος αγώνας που διευθύνει στο Euro2020. Είχαν προηγηθεί το Βέλγιο-Πορτογαλία 1-0, Βέλγιο-Φινλανδία 2-0 και το Ολλανδία-Ουκρανία 3-2. Σε κανέναν δεν είχαμε κόκκινη ή πέναλτι.

HOT NEWS

-Η Αγγλία αποτελεί την μοναδική ομάδα στον θεσμό που διατηρεί απαραβίαστη την εστία της έπειτα από 4 αναμετρήσεις.

– Οι Ουκρανοί είναι η μοναδική ομάδα που τα xgoals και τα xgoals conceded συμβαδίζουν σχεδόν απόλυτα με τις πραγματικές τους επιδόσεις.

-Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και όχι στο «Γουέμπλεϊ» όπως τα 4 προηγούμενα της Αγγλίας. Αρα, θα «ξεσπιτωθεί» για 1η φορά στην διοργάνωση, κάτι που όπως είδαμε και σε άλλες ομάδες (Ολλανδία, Γερμανία, Ιταλία) επηρέασε (λίγο ή πολύ) την απόδοσή τους.

-Οι τρεις προηγούμενοι προημιτελικοί (2012, 2004, 1996) που πήρε μέρος η Αγγλία οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Προκρίθηκε μόλις 1 φορά (1996).

Στοίχημα Αγώνα

Φαβορί οι Αγγλοι: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Σωστά οι Αγγλοι είναι το φαβορί, κόντρα σε μία Ουκρανία που αποτελεί μεν την έκπληξη της διοργάνωσης, αλλά είχε και αρκετή δόσης τύχη στο παιχνίδι της. Υψηλότερη απόδοση το 1.49 του Stoiximan.

Η άμυνα φέρνει τα τρόπαια: Οι Αγγλοι και κυρίως ο τεχνικός τους Σάoυθγκεϊτ έχουν κατανοήσει πλήρως το γνωμικό: «η άμυνα είναι αυτή που φέρνει τα τρόπαια και όχι η επίθεση» και τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Μηδέν παθητικό, λίγες η επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ τους μετά από 4 αναμετρήσεις. Το no goal παίζει στο 1.60, όμως αν συνδυαστεί μαζί με την νίκη των Αγγλων, η απόδοση σκαρφαλώνει στο 2.15 μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων της Bwin (Νίκη Αγγλίας με μηδέν παθητικό).

Σε φόρμα ο Στέρλινγκ: Ο 26χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 ματς που έχει πάρει μέρος η ομάδα του στην φετινή διοργάνωση. Το ενδεχόμενο να χρηστεί σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι το βρίσκουμε σε ελκυστική τιμή (3.00) στην Winmasters.

Με τη στατιστική: Οι Αγγλοι αναμένεται να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί μιας και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν μακριά από την έδρα τους. Οι Ουκρανοί δεν είναι ομάδα με φουλ επιθετική φιλοσοφία, οπότε δεν θα βγει νωρίς στο… ξέφωτο αλλά θα περιμένει πίσω από την μπάλα. Επιλέγουμε το ειδικό στοίχημα: «να μπει το 1ο γκολ μετά το 30» στο 2.18 του Pamestoixima.gr κάτι που συνέβη στα ¾ παιχνίδια των Αγγλων στην διοργάνωση.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα