Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέτσας: Υπό συζήτηση η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στην εστίαση

Κοινοποίηση

Πέτσας: Υπό συζήτηση η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και στην εστίαση


«Δεν είναι, πάντως, θέμα που θα ανοίξει προς το παρόν» – Μετά το φθινόπωρο οι όποιες αποφάσεις – Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν

Για την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και της συζήτησης περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μίλησε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας θα μπαίνουν και μετά το φθινόπωρο μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες. «Αυτή φαίνεται ότι θα είναι η συνταγή», είπε συμπληρώνοντας πως κατά την διάρκεια της δοκιμής των μεικτών χώρων σημειώθηκε έξαρση των κρουσμάτων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες και κλάδους, όπως η εστίαση, εκτός των υγειονομικών, είπε πως είναι μία συζήτηση που γίνεται και στην κυβέρνηση όπως γίνεται και στην κοινωνία, χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Συμπλήρωσε δε πως η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους εκπαιδευτικούς αποτελεί ένα ζήτημα που δεν τίθεται στην συζήτηση προς το παρόν, λέγοντας δε πως το θέμα το έκλεισε χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα