Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλιάς

Κοινοποίηση

Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλιάς

Περισσότερο φως για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, αναμένεται να ρίξει σήμερα ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του, την ώρα που θεωρείται βέβαιο πως η άτυχη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε λίγο πριν την ρίξει στα βράχια ο καθ΄ ομολογία δράστης.

Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και το πόρισμα του ιατροδικαστή θα είναι το «κλειδί» που θα φωτίσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο ιατροδικαστής θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή αν ο δράστης πρώτα την έριξε στα βράχια και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε όντας πεσμένη εκεί.

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δε συμβαίνει.

Θα επικαλεστεί ψυχική νόσο ο 30χρονος

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Οι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ομολογίαν δράστη, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν έχει περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, ωστόσο εκτιμούν πως μόλις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει θα ανακαλέσει τα πάντα στη μνήμη του.

Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»

Το τραγικό τέλος που βρήκε η κόρη της στη Φολέγανδρο σχολίασε χθες, η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, τονίζοντας ότι ο δράστης είχε την ευκαιρία να σώσει, έστω και την ύστατη στιγμή το παιδί της, αλλά δεν το έκανε.

«Η Δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω» ανέφερε η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς μιλώντας στο STAR, προσθέτοντας: «Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές».

Παράλληλα, η μητέρα της άτυχης κοπέλας πρόσθεσε ότι πλέον ο λόγος είναι στη Δικαιοσύνη. «Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει» τόνισε.

«Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση», κατέληξε η τραγική μάνα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.   

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα