Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στυτική Δυσλειτουργία: Τα οφέλη της θεραπείας με κρουστικά κύματα

Κοινοποίηση

Η καλή σεξουαλική υγεία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής όλων μας. Έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία μας, στις σχέσεις μας και, δυνητικά

Η καλή σεξουαλική υγεία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής όλων μας. Έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία μας, στις σχέσεις μας και, δυνητικά, σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Αν αντιμετωπίζετε στυτικές δυσλειτουργίες μπορεί να νιώθετε πως είστε ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε τι ισχύει στην πραγματικότητα και θα μιλήσουμε για τα κρουστικά κύματα https://www.krokkas.gr/%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ και ποια είναι τα οφέλη αυτής της πρωτοποριακής θεραπείας για εσάς. 

Δεν είστε οι μόνοι

Το πρώτο πράγμα που είναι σημαντικό να καταλάβετε είναι πως δεν είστε οι μόνοι που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη στύση. Στην πραγματικότητα, υπολογίζεται πως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουν τουλάχιστον άλλοι 1 εκ. άνδρες στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν ένας στους δέκα άνδρες κάτω των 40 ετών και περίπου ένας στους δύο άνδρες τμεταξύ 40-70 ετών αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τη στύση του. Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα, ανάμεσα στις οποίες μπορεί να είναι οι καρδιολογικές παθήσεις, νευρολογικά νοσήματα, το κάπνισμα, αλλά και ψυχολογικά αίτια, όπως το άγχος, και πολλές άλλες.

Είναι απολύτως λογικό να θέλετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά αυτό το ζήτημα. Αν, ωστόσο, έχετε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους και δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι, η θεραπεία που προτείνουμε εδώ ίσως είναι η λύση που αναζητούσατε. 

Τι είναι τα κρουστικά κύματα 

Τα κρουστικά κύματα είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία, μη επεμβατική (γίνεται εξωτερικά) και εφαρμόζεται σε ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται από αγγειακά αίτια. Ουσιαστικά, όταν δεν υπάρχει αρκετή παροχή αίματος στο πέος (ένα παράδειγμα αιτίου είναι ο σακχαρώδης διαβήτης). Στόχος είναι ακριβώς να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ενεργοποίησης μηχανισμών αγγειογένεσης. 

Ας δούμε μερικά θετικά στοιχεία αυτής της θεραπείας. 

Τα θετικά της θεραπείας

Τα θετικά της θεραπείας είναι πολλά και εδώ θα δούμε μερικά από αυτά. Σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους, φαίνεται πως είναι ικανή να παραγάγει καλύτερα αποτελέσματα.

    • Είναι απλή και ανώδυνη: Η θεραπεία είναι πολύ απλή. Ο ασθενής ξαπλώνει στο κρεβάτι του ιατρείου και ο γιατρός χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα που διοχετεύει δονήσεις στο πέος του. Δεν χρειάζεται καν αναισθησία και είναι απολύτως ανώδυνη.

    • Μακροχρόνια αποτελέσματα: Ίσως το πιο σημαντικό θετικό στοιχείο είναι πως προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, κάτι που θεραπείες που περιλαμβάνουν χάπια ή ενέσεις δεν καταφέρνουν (εφόσον αντιμετωπίζουν, ουσιαστικά, τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας και όχι το αίτιο). Επίσης, δεν παρουσιάζει παρενέργειες.

    • Φυσιολογική λειτουργία του πέους: Δηλαδή, οι άνδρες μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές, χωρίς να χρειάζονται φάρμακα, κάτι που βελτιώνει αποτελεσματικά τη σεξουαλική τους ζωή. Ωστόσο, μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά για άνδρες μέσης ηλικίας που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ακόμη.

Πριν επιλέξετε τη συγκεκριμένη θεραπεία πρέπει να απευθυνθείτε στο γιατρό σας και να ζητήσετε την καθοδήγησή του. Εκείνος θα σας πει αν αυτή είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα