Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Summer trends 2021 για τους άνδρες

Κοινοποίηση

Summer trends 2021 για τους άνδρες

Αγόρια, άρχισαν οι ζέστες. Και, ομολογουμένως, είναι λίγο δύσκολο να δημιουργήσετε το τέλειο στυλ, όταν το μόνο που σκέφτεστε είναι πώς να μην ζεσταίνεστε. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ας δούμε μερικά από τα trends του φετινού καλοκαιριού που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το τέλειο look για εσάς.

1. Βερμούδες

Οι βερμούδες είναι εδώ! Και είναι από αυτά τα ρούχα που πραγματικά μπορείτε να αξιοποιήσετε με αμέτρητους τρόπους, αφού ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Είναι σημαντικό η βερμούδα σας να έχει το σωστό μήκος, δηλαδή να σταματά λίγο πάνω από το γόνατο. Επίσης, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα στυλ που θα μπορείτε να συνδυάσετε τόσο με casual όσο και με πιο smart κομμάτια. 

2. Ναυτικό στυλ

Αν η ντουλάπα σας χρειάζεται μια ανανέωση, οι μπλούζες με ρίγες είναι ένα από τα must-have φετινά κομμάτια. Άκρως καλοκαιρινό στυλ, εμπνευσμένο από τη θάλασσα, μπορεί να συνδυαστεί και με μια μονόχρωμη βερμούδα, αλλά και με παντελόνι.

3. Πιο φαρδιά παντελόνια

Και τα κολλητά παντελόνια είναι ωραία, αλλά φέτος, όπως φαίνεται, το πιο σημαντικό είναι η άνεση και το να μην περιορίζονται οι κινήσεις σας. Και ευτυχώς, γιατί η ζέστη δεν αστειεύεται. Τα φυσικά χρώματα είναι η go-to επιλογή. 

4. Mid-wash τζιν

Καλά και τα σκουρόχρωμα, αλλά ούτε αυτά είναι ιδιαίτερα πρακτικά για τον πολύ ζεστό καιρό. Το καλό είναι πως φαίνεται να επικρατούν τα mid-wash τζιν, τα οποία δεν είναι ούτε πολύ σκουρόχρωμα, ούτε πολύ ανοιχτόχρωμα. 

5. Χρώμα

Με τα νέον ροζ και κίτρινα, αλλά και έντονα πράσινα, πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα να επικρατούν, φέτος το καλοκαίρι φαίνεται πως θα είναι πολύχρωμο. Και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, γιατί χρειαζόμασταν λίγο χρώμα μετά από μια ολόκληρη χρονιά στο σπίτι, φορώντας πιτζάμες και κοιτώντας νοσταλγικά έξω από το παράθυρο. 

Σχετικά με τα μαγιό

Τα σλιπάκια φαίνεται πως έχουν επανέλθει δυναμικά στα ανδρικά μαγιό. Βέβαια, κάπου εδώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε κάτι, καθώς αρκετοί άνδρες μπορεί να μην αισθάνονται ιδιαίτερα άνετα να φορέσουν σλιπάκι στην παραλία (αν και, αν είστε αθλητικοί τύποι, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα). Θα είστε πολύ πιο στιλάτοι αν επιλέξετε, πρώτον, κάτι με το οποίο αισθάνεστε άνετα και, δεύτερον, κάτι που κολακεύει τον δικό σας σωματότυπο. Αν είστε πολύ ψηλοί, ένα σλιπάκι θα σας κάνει να φαίνεστε ακόμη ψηλότεροι και δεν θα προσδίδει ισορροπία στην εικόνα σας. Συνεπώς, μπορείτε να ακολουθείτε τα trends, αλλά η μόδα δεν είναι το παν. Το πιο σημαντικό είναι τα ανδρικά μαγιό που επιλέγετε, όπως εξάλλου και τα ρούχα, να είναι το σωστό fit για εσάς.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα