Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θλίψη στη Μάνδρα για τον 21χρονο που σκοτώθηκε στο Μαϊάμι

Κοινοποίηση

Θλίψη στη Μάνδρα για τον 21χρονο που σκοτώθηκε στο Μαϊάμι

Τα βαθιά τους συλλυπητήρια έσπευσαν να εκφράσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, στην Ξάνθη, για τον άδικο χαμό του 21χρονου Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου, που σκοτώθηκε στο Μαϊάμι. 

Ο Έλληνας ομογενής, με καταγωγή από τον οικισμό του δήμου Αβδήρων, εντοπίστηκε τελικώς νεκρός, σβήνοντας έτσι κάθε ελπίδα στους συγγενείς του.  

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια του νεαρού Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου που τόσο απροσδόκητα έχασε τη ζωή του στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Δυστυχώς ο Ανδρέας δεν πρόλαβε να επισκεφθεί και να γνωρίσει τον τόπο καταγωγής του. Παρόλα αυτά οι προσευχές μας τον συντροφεύουν ως συντοπίτη μας, ως Μανδρινό. Ευχόμαστε ανάπαυση στην ψυχή του και κάθε παρηγοριά στους δικούς του ανθρώπους” σημειώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας, σχολιάζοντας τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 21χρονου ομογενή. 

Ο φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και έμενε στην πολυκατοικία που έπεσε καθώς τον φιλοξενούσε ένας οικογενειακό φίλος, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

«Ο γιος μου ήταν το πιο δυνατό άτομο που ξέρω και το καλύτερο μέρος της μέρας μου. Είχαμε σχέδια για το μέλλον του», είπε η μητέρα του, Τίνα Γιαννιτσόπουλος, λυγίζοντας την Τετάρτη αφού οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.

«Ήταν στην ομάδα της πίστας στο Vanderbilt», είπαν ότι οι φίλοι του που ταξίδεψαν στη Φλόριντα αφού έμαθαν ότι μπορεί να παγιδευτεί στο πεσμένο κτίριο 12 ορόφων.

«Ήταν ένας μεγάλος ανταγωνιστής, πάντα γελούσε και χαμογελούσε και ήταν ένας μεγάλος ηγέτης της ομάδας», δήλωσε ο Τζόζεφ Μαλούφ, πρώην προπονητής πίστας του Γιαννιτσόπουλου στο Γυμνάσιο Saint Thomas στο Χιούστον.

O 21χρονος Έλληνας ομογενής αγνοείτο από την περασμένη εβδομάδα και οι συγγενείς του μέσω κοινωνικών μέσων εξέφραζαν την αγωνία τους.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα