Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: 21 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης για την Εύβοια

Κοινοποίηση

Ξάνθη: 21 δέματα με είδη πρώτης ανάγκης για την Εύβοια

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, προχώρησε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της για τη δράση ενημερώνει τα εξής: 

“Τα είδη μαζεύτηκαν τις προηγούμενες μέρες και το ΔΣ της Ένωσης μας ευχαριστεί όλους και όλες, από το υστέρημά τους συνέβαλαν στην δράση μας δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Εύβοιας. Συγκεντρώθηκαν 21 δέματα είδη πρώτης ανάγκης, προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα κι εστάλησαν στους πυρόπληκτους.

Η αλληλεγγύη μας δεν σταματά εδώ! Απαιτούμε άμεσα μέτρα στήριξης των πληγέντων, διεκδικούμε μέτρα πρόληψης και προστασίας του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης ζωής

Απαιτούμε να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα για να προστατευτούν οι καμένες περιοχές. Να εκπονηθεί τώρα ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας του δάσους με κεντρικό σχεδιασμό. Να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις στις πυροσβεστικές υπηρεσίες και η αγορά σύγχρονου εξοπλισμού και εναερίων μέσων. Να αποζημιωθούν στο 100% όλοι οι πυρόπληκτοι. Κρατική μέριμνα για τις χιλιάδες οικογένειες που έχουν χάσει τις δουλειές τους, αφού αυτές ήταν σε άμεση εξάρτηση από το δάσος”. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα