Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Σε Σκανδιναβία και Ρωσία

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Σε Σκανδιναβία και Ρωσία

Δύο λογικές επιλογές και μια ισοπαλία στα προγνωστικά μας σήμερα Δευτέρα και οι επιλογές μας έρχονται αρχικά από την Ρωσία και εν συνεχεία από τα πρωταθλήματα στην Σκανδιναβία. 

Σότσι – Ουράλ (19.00)

Το πήρε το διπλό η Σότσι στην έδρα της Αχμάτ Γκρόζνι με 2-1 και απάντησε έτσι στην ήττα της πρεμιέρας από τη Νίζνι με 1-0. Στην συνέχεια έφερε 1-1 με την Παρτιζάν στο Europa Conference και έτσι καλείτα να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ευκαιρία σήμερα για μια δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αφού η Ουράλ δείχνει μια αντίπαλος στα μέτρα της. 

Η Ουράλ έμεινε στο 1-1 με τη Νίζνι την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στην πρεμιέρα είχε χάσει με το βαρύ 3-0 από την Κράσνονταρ εντός έδρας με 3-0. Μεγάλο ερωτηματικό η πορεία της φέτος και αν δεν συνέλθει άμεσα θα μείνει πολύ χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Δύσκολο το έργο της σαφώς και σήμερα στο γήπεδο της υπολογίσιμης φέτος Σότσι. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο το έργο της Σότσι όσο δείχνουν οι αποδόσεις, όμως και πάλι το προβάδισμα της για τη νίκη είναι δικό της και ο άσος πληρώνει 1.70 στην Stoiximan

Νόρκεπινγκ – Κάλμαρ (20.00)

Τέλος σε ένα σερί με δύο μαζεμένες ήττες έβαλε η Νόρκεπινγκ, αφού πήγε στο γήπεδο της Γκέτεμποργκ και κέρδισε με 2-1. Μια σημαντική νίκη από πολλές απόψεις, αφού έχει ήδη χάσει έδαφος σε σχέση με τις ομάδες που προπορεύονται. Σκοπός της πλέον είναι να «χτίσει» ένα καλό σερί από εδώ και στο εξής και φυσικά να κερδίσει σήμερα μια ομάδα στα μέτρα της όπως είναι η Κάλμαρ. 

Νίκη και για την Κάλμαρ πριν μία εβδομάδα, επικρατώντας της Μιάλμπι με 1-0, χάρη σε τέρμα του Μπεργκ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Είχε να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές και απάντησε την κατάλληλη περίοδο και κόντρα σε μια ομάδα του ίδιου στόχου. Έτσι σκαρφάλωσε αρκετά στον πίνακα της βαθμολογίας και πάει να παίξει σήμερα χωρίς το παραμικρό άγχος στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόρκεπινγκ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγαλύτερη πίεση για τη Νόρκεπινγκ, ώστε να κερδίσει το παιχνίδι και λόγω έδρας έχει επίσης τον πρώτο λόγο για τον άσο, που πληρώνει 2.10 στo Pamestoixima.

Νόρντζελαντ – Οντένσε (20.00)

Πρώτη νίκη για τη Νόρντζελαντ στο φετινό πρωτάθλημα της Δανίας και μάλιστα με διπλό επί της Σοντερίσκε με 2-0. Νωρίτερα είχε μια ισοπαλία και μια ήττα, οπότε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει πλέον από όλα τα σημεία (1-1-1). Σίγουρα θα ήθελε να δώσει συνέχεια στο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, με κάτι ανάλογο σήμερα απέναντι στην Οντένσε. 

Δύσκολο έργο είχε η Οντένσε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Κοπεγχάγη και δεν απέφυγε την ήττα εντός έδρας με 2-0. Νωρίτερα πάντως συγκέντρωσε τέσσερις πόντους στα δύο της παιχνίδια, με το ξεκίνημα της να κρίνεται ικανοποιητικό. Ικανή για όλα εξάλλου στην φετινή περίοδο και θα προσπαθήσει σήμερα να ρεφάρει το προηγούμενο αποτέλεσμα με κάτι θετικό στο γήπεδο της Νόρντζελαντ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τέσσερις βαθμούς έχουν οι δύο ομάδες στην πρώτη τριάδα αγώνων και δεν θα ήταν καταστροφική σήμερα μια ισοπαλία σε απόδοση 3.35 στην Bet365.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα