Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Εύκολα ο Ολυμπιακός, ζόρια για τον ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση

Σήμερα Πέμπτη ολοκληρώνεται το Ευρωπαϊκό τριήμερο με τα πλέι οφ σε Europa League και Conference league και μάλιστα με διπλό Ελληνικό ενδιαφέρον. 

Ριέκα – ΠΑΟΚ (21.00)

Αρκετά τυχερή στο πρώτο ματς η Ριέκα, όπου με δύο φάσεις σε όλο τον αγώνα έβαλε γκολ στον ΠΑΟΚ και στο τέλος το αποτέλεσμα έγραψε 1-1. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της λόγω του σημερινού επαναληπτικού και το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Επίσης υπάρχουν και κάποιες σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα της, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης. 

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάλι καλά που ισοφάρισε στο φινάλε για το 1-1 με την Ριέκα. Ουσιαστικά χρειάζεται μόνο νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση, που άλλωστε είναι αυτοσκοπός φέτος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σημαντική απώλεια του επιθετικού Ολιβέιρα, ενώ τραυματίστηκε και ο βασικός δεξιός μπακ Ροντρίγκο Σοάρες. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Ριέκα. Το ματς αναμένεται να κυμανθεί στα 2-3 Goals σε απόδοση 1.95 από την Stoiximan. 

Αλκμάαρ – Σέλτικ (21.15)

Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Αλκμάαρ και ειδικά μετά την ήττα της από την Σέλτικ στην Σκωτία με 2-0 κινδυνεύει να μείνει εκτός Europa League. Οπότε χρειάζεται να κάνει το τέλειο παιχνίδι σήμερα αν θέλει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάστασης και επίσης χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει ώθηση λόγω του προβληματικού ξεκινήματος της στην φετινή σεζόν. 

Πήρε για τα καλά μπρος η Σέλτικ και βαδίζει από νίκη σε νίκη. Πιο πρόσφατη επιτυχία, το 6-0 επί της Σεντ Μίρεν στο πρωτάθλημα, αλλά επικεντρώνεται εκ νέου στο Europa League. Εκεί που έκανε την μεγαλύτερη δουλειά για την πρόκριση, επικρατώντας της Σέλτικ με 2-0, αλλά απομένει ο επαναληπτικός για να «σφραγίσει» το εισιτήριο. Σίγουρα έχει την ώθηση και την ψυχολογία πλέον για να τα καταφέρει. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλη ρεβάνς στην Ολλανδία και αναμένουμε την αντίδραση της Αλκμάαρ. Άγνωστο αν μπορεί να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά τον άσο μπορεί να τον βγάλει στο 2.25 από το Pamestoixima. 

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21.45)

Σχεδόν τίποτα δεν έκανε η Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αποφύγει την ήττα με τον Ολυμπιακό και αυτή ήρθε με βαρύ τρόπο και σκορ 3-0. Πλέον πρέπει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αποψινό επαναληπτικό, ώστε να διασκεδάσει τουλάχιστον τις εντυπώσεις κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Το θετικό είναι πως ακόμη και αν αποκλειστεί στο Europa League θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa Conference. 

Το καλύτερο του παιχνίδι για φέτος έκανε ο Ολυμπιακός πριν μία εβδομάδα και έφτασε σε ένα δικαιότατο 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ουσιαστικά είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Europa League, ξεπερνώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αποκλεισμό στο Champions League. Την απόλυτη σοβαρότητα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής Πέδρο Μάρτινς, με στόχο μια δεύτερη νίκη, αυτή την φορά στην Σλοβακία. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με την εικόνα που μας έδωσαν πριν μία εβδομάδα οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να ντουμπλάρει τις νίκες του και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1.95 από την Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα